Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 8. 2011,
22.10

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Kate Winslet Emma Thompson Rachel Weisz Gwyneth Paltrow

Torek, 16. 8. 2011, 22.10

8 let

Kate Winslet odločno proti lepotnim operacijam

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Britanska igralka Kate Winslet, ki je ponosna na svoje naravno telo, se bo pridružila boju proti lepotnim operacijam, ki so tako priljubljene v Hollywoodu.

Kate Winslet, Emma Thompson in Rachel Weisz sestavljajo klub hollywoodskih igralk, ki so proti lepotnim operacijam. "Lepotne operacije niso v skladu z mojimi moralnimi prepričanji. Starši so me vzgojili tako, da cenim svojo naravno lepoto. Nikoli se ne bom vdala lepotnim operacijam," je dejala 30-letna Kate Winslet. "Čeprav sem igralka, to še ne pomeni, da želim imeti vedno isti izraz na obrazu," še dodaja Winsletova.

Najboljša je naravna lepota

Njene besede pa popolnoma podpira tudi Emma Thomspon, s katero je igrala leta 1995 v filmu Razsodnost in rahločutnost. "Ne bom spreminjala svojega telesa z lepotnimi operacijami. Smo v takšnem času, ko vsi želijo pri 60 izgledati 30," je povedala 52-letna Emma Thompson.

Rachel Weisz se pridružuje mnenju Kate Winslet in Emme Thompson. "Tisti, ki izgledajo preveč popolno, niso ne seksi niti pretirano lepi," je povedala 41-letna Rachel, ki se je letos poročila z Danielom Craigom. Rachel pa je meni, da je naravna lepota njeno najboljše orožje.

Gwyneth Paltrow razmišlja o lepotni operaciji

Čeprav so Kate Winslet, Emma Thompson in Rachel Weisz odločno proti kozmetičnim operacijam, pa takega mnenja nimajo vse hollywoodske igralke. Gwyneth Paltrow, ki je sicer poročena z britanskim pevcem Chrisom Martinom, razmišlja o operaciji svojih prsi. "V svojem telesu ne želim imeti silikona, botoksa ali kakšne druge umetne snovi, kljub temu pa razmišljam o lepotnem popravku prsi. Zakaj pa ne? Saj ni nobenega drugega načina, kako dobiti svoje prsi nazaj, kajne?" je lepotne operacije zagovarjala Gwyneth Paltrow.

Ne spreglejte