SiolNET. Trendi Moda
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako za potovanje z letalom pakirajo modne blogerke?

0,30

termometer

potovanje
Foto: Thinkstock

Če velja koga upoštevati pri nasvetih glede pakiranja, so to modne blogerke, saj so potovanja del njihovega življenja oziroma kariere.

Če spremljate kakšne modne blogerke in njihove vloge, v katerih poleg popolnih oprav pokažejo tudi potovanja z letalom in polne kovčke, veste, da je pakiranje postalo njihovo stalno opravilo.

A kako jim uspe uspešno spakirati vse, kar potrebujejo? Postale so že prave mojstrice plastenja. Najprej določijo, kaj morajo vzeti s seboj, nato pa izberejo tiste kose, ki bi v prtljagi vzeli največ prostora, in jih nekako vpletejo v opravo, v kateri se vkrcajo na letalo. Težava je tako rešena.

No, morda pride prav še nekaj nasvetov, kateri kosi so tisti, ki jih je bolje obleči kot dati v kovček.

potovanje Foto: Thinkstock

Jakna. Takšna ali drugačna, usnjena ali džinsa, največ prostora boste prihranili, če jo boste imeli na sebi ali vsaj v roki. Ne pozabite: na letalu se velikokrat shladi, zato pridejo dodatni dolgi rokavi še kako prav.

Škornji ali gležnjarji. Obutev vedno vzame preveč prostora, razen če spakirate japonke ali sandale. Gležnjarje je najbolje kar obuti, če si ne predstavljate obiska nove destinacije brez njih.

Kos, ki se rad mečka. Če hočete s seboj vzeti kos, ki se rad mečka, se raje izognite pakiranju, sploh če na cilju ne boste imeli likalnika.

potovanje Foto: Thinkstock

Najljubša torbica. Ker jo cenite in radi nosite, je ne tlačite v kovček, kjer lahko izgubi svojo lepo obliko. Raje jo imejte s seboj na letalo, kjer bo zanjo bolje poskrbljeno kot v tesni prtljagi.

Ruta. Ruta je vsestranski modni dodatek, ki se lahko prelevi v zapestnico, pas, lasni dodatek, okras za torbico ali pa opravlja prvotni namen: greje na hladnem letalu.

potovanje Foto: Thinkstock

Na letalu lahko hitro spoznate, kakšna oprava ni primerna za letenje, zato je smiselno, da si sestavite stalno kombinacijo, ki jo lahko oblečete vedno, ko vaš prevoz vključuje jekleno ptico. Preverite naš seznam.


Preberite še:


Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin