SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kako ji je v petih mesecih uspelo shujšati 102 kilograma?

Oglasno sporočilo

Ali ta shujševalni tretma deluje na vseh? Izkazalo se je, da je tako!

Gospa Jasmina do nedavnega ni mogla hoditi. Imela je 173 kilogramov! Otroci so jo klicali "slon". Pa vendar se je vse v kratkem spremenilo. To je priložnost za vse ljudi s čezmerno telesno težo!

Slim

Uredništvo: Gospa Jasmina, videti ste odlično. Težko verjamem, da ste pred petimi meseci imeli kar sto kilogramov več!

Vendar je res! Bila sem ogromna, zdaj pa imam vitko postavo. Včasih, ko se pogledam v ogledalo, se ne prepoznam in si mislim: "Kdo je ta lepa ženska?"

To mora biti prijeten občutek.

Občutek je fantastičen. Predvsem sem si vrnila zdravje. Spet hodim svobodno in živim, kot želim. Prej sem bila ujeta pod svojo maščobo. Tragedija.

Slim

Srečevali ste se tudi z neprijetnimi opazkami ljudi.

Res je. Otroci so me klicali "slon", njihove mame pa niso niti reagirale. Mož me je zapustil in se stalno norčeval iz mojega telesa. Ljudje so lahko zelo kruti do debelih ljudi.

Na srečo ste se tega rešili.

To je vse zaradi te odlične metode, ki prodre do nečesa, kar se imenuje "maščobni fosil". Ta nam ne pusti shujšati. Ta tretma pa ga preprosto razbije na male koščke in pospeši proces hujšanja. Pomembno je, da se teža ne vrne in ni "jo-jo učinka".

Slim

Je ta metoda za vsakogar?

Seveda! Če si le želite shujšati, bi vas to moralo zanimati. Preprosto lahko spremeniš svoje življenje, in to skoraj zastonj! Še toliko bolj, ker se zaradi poletja lahko dobi doplačilo.

Slim

Shujšajte celo 100 kg in si zagotovite doplačilo >>>>

Slim

Naročnik oglasnega sporočila je Benefit Pte. Ltd

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin