Kaj imata skupnega Theresa May in Alenka Bratušek

Se še spomnite leopardjega krila nekdanje premierke Alenke Bratušek? Le kako bi ga pozabili? Očitno je vtis naredila tudi na bodočo britansko premierko Thereso May, ki ima podoben stil ...

Kaj imata skupnega Theresa May in Alenka Bratušek
Foto: Getty Images

Notranja ministrica Theresa May, ki bo jutri prevzela položaj britanske premierke, ima prav poseben okus za čevlje. No, poseben glede na njen položaj. Njen stil je drzen in barvit, predvsem pa je ženska, ki obožuje vzorce.

Vsi drzni čevlji Therese May:

1 / 12

2 / 12

3 / 12

4 / 12

5 / 12

6 / 12

7 / 12

8 / 12

9 / 12

10 / 12

11 / 12

12 / 12

Modne oprave Therese May:

1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6

Leopardji potisk? Zakaj pa ne? Rdeči čevlji z visoko peto? Tudi ona jih ima in jih ponosno nosi. Kot kaže, ji niso tuji niti zebrast potisk in zlati detajli. Tudi pri čevljih brez pet je pogumna, saj si upa obuti vpadljive balerinke s potiskom ustnic in z zakovicami. Theresi bi lahko priznali, da ima občutek za modo, kdo ve, morda pa bo Kate Middleton dobila novo tekmico.

Naša ljubiteljica leopardjih vzorcev: Alenka Bratušek. Naša ljubiteljica leopardjih vzorcev: Alenka Bratušek. Foto: Matej Leskovšek

Ljubezen do leopardjega potiska med ženskami v politiki smo najprej opazili pri naši nekdanji premierki Alenki Bratušek, ki je z leopardjim krilom dvignila precej prahu, a kot kaže, v njem uživa vse več političark. Kaj pravite, je dobro, da imajo takšno svobodo pri izbiri oprave, ali bi se morale bolj strogo držati protokola in klasičnih barv ter potiskov?

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • traktor / 12.07.2016. ob 20:16

    Boljš bi blo, da bi imele kaj skupnega gor na podstrehi. Tam pa je razlika več, kot očitna.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano