Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 6. 2023,
9.27

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mevex d. o. o.

Natisni članek

advertorial maska krema Zeotex zeolit akne kozmetika nega kože nega obraza

Ponedeljek, 19. 6. 2023, 9.27

2 meseca, 2 tedna

Je to najbolj varovana skrivnost nege kože?

Vsebino omogoča Mevex d. o. o.

Ključ do lepe kože je zdrav življenjski slog, izogibanje stresu, dovolj tekočine ter naravna in kakovostna nega. Lepa koža nam daje občutek samozavesti. Ko želimo svoji koži privoščiti najboljše, kar nam ponuja narava, lahko zaupamo naravnemu mineralu, ki se odlikuje po tem, da nase veže toksine in skrbi za svež videz kože.

nega | Foto:

Vulkanski mineral, ki ga moramo nujno vključiti v svojo lepotno rutino, se imenuje zeolit.

Zeotex | Foto: Gre za edinstven mineral, ki je tudi glavna sestavina izdelkov Zeotex, ima posebno celično strukturo in je eden redkih negativno nabitih mineralov v naravi, kar pomeni, da lahko pritegne pozitivno nabite onesnaževalce.

Blagovna znamka z imenom Zeotex je ponosno predstavila svojo najnovejšo inovacijo – dva izdelka, kremo Zeotex Derm in masko za obraz Zeotex Mask. Skupaj sestavljata učinkovit dvojec izdelkov. Oba temeljita na moči zeolita, zato sta popolna rešitev za težave s kožo, zagotavljata izjemne rezultate in sta postala priljubljena izbira za mnoge, ki si želijo čiste, zdrave in sijoče kože.

Zeotex v svojih izdelkih NE uporablja parabenov, škodljivih konzervansov ali dražilnih sestavin, temveč združujejo najboljše naravne sestavine in predstavljajo pravo osvežitev na področju nege kože.

Zeotex | Foto:

Za nego problematične kože

Zeotex Mask je mogoče kupiti v prodajalnah DM. | Foto: Zeotex Mask je mogoče kupiti v prodajalnah DM. Zeotex Derm krema je posebej zasnovana za nego problematične kože. Njena edinstvena formula, ki vsebuje zeolit, omogoča globinsko čiščenje in uravnoteženje kože.

Zeolit deluje kot naravni razstrupljevalec, ki odstranjuje strupe, nečistoče in odvečni sebum iz por, hkrati pa pomaga uravnavati pH-vrednost kože. Redna uporaba kreme Zeotex Derm pomaga pri zmanjševanju aken, zamašenih porah in drugih težavah s kožo.

Koža postane sijoča, čista in enakomerna, s svežim in mladostnim videzom.

Poleg aken je Zeotex Derm krema odličen zaveznik pri reševanju težav s kože, kot so psoriaza, rozacea, ekcemi, srbenje, rdečica, lišaji in druge nepravilnosti.

 

Izdelke Zeotex je mogoče kupiti na vseh prodajnih mestih DM.

Mineral, ki je učinkovit v boju proti vnetji

zeolit | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Zeolit je naravni mineral vulkanskega izvora z najmočnejšim razstrupljevalnim učinkom. Delci zeolita, ki delujejo kot magnet, učinkovito pritegnejo škodljive snovi in ​​varno preprečujejo njihove škodljive učinke na kožo, hkrati pa kožo regenerirajo in revitalizirajo.

Zeotex Mask je mogoče kupiti v prodajalnah DM. | Foto: Zeotex Mask je mogoče kupiti v prodajalnah DM. Globinsko čiščenje kože

Maska za obraz Zeotex Mask je idealna v kombinaciji s kremo Zeotex Derm.

Maska je izdelana iz visokokakovostnega zeolita. Prinaša globinsko čiščenje in pomirjanje kože.

Zeolit v maski absorbira nečistoče, toksine in presežek olja, hkrati pa pomirja vnetja in zmanjšuje rdečico.

Maska Zeotex s svojo formulo, bogato s hranili, zagotavlja vaši koži potrebno hidracijo, da je videti bolje, vi pa se zaradi tega tudi počutite bolje. Uporaba maske Zeotex Mask redno izboljšuje teksturo kože, zmanjšuje pore in naredi mehko, gladko in revitalizirano kožo.

 

Tandem, ki z enim zamahom opravi s kožnimi težavami

Zeotex Derm je mogoče kupiti v prodajalnah DM. | Foto: Zeotex Derm je mogoče kupiti v prodajalnah DM. Zeotex Derm krema in Zeotex Mask maska se priporočata za vse, ki imajo težave s problematično kožo, aknami, zamašenimi porami ali neravnim tenom. Primerne so za vse tipe kože in zagotavljajo učinkovito in naravno rešitev za lepoto in zdravje kože.

Te izdelke lahko najdete na policah dm trgovin po vsej Sloveniji. Dm je zaupanja vredna destinacija, ki ponuja visokokakovostne izdelke za nego kože, zato je izbira Zeotex Derm kreme in Zeotex Mask maske v dm trgovinah odlična odločitev za vašo kožo.

Odkrijte moč kreme Zeotex Derm in maske Zeotex Mask ter si privoščite čisto, zdravo in sijočo kožo.

Izdelke Zeotex je mogoče kupiti na vseh prodajnih mestih DM.

Ne spreglejte