Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 10. 2020,
10.10

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Dedoles noč čarovnic nogavice PR članek

Torek, 20. 10. 2020, 10.10

3 leta, 1 mesec

Izvirni motivi in ideje: tako boste zablesteli za Halloween

Oglasno sporočilo
Dedoles, noč čarovnic

Nezadržno se bliža noč čarovnic in glede na to, da vas bo večina doma iskala zabavo, si obujte Vesele nogavice in bodite ustvarjalni s Halloween kolekcijo, kjer najdete motive, polne okostnjakov, teme in čarovnic.

Dedoles je uspešno slovaško podjetje, ki prodaja tekstilne izdelke z izvirnimi in veselimi motivi. Trenutno deluje v 20 evropskih državah, vključno s Slovenijo. V ozadju znamke Dedoles je njen ustanovitelj Jaro Chrapko, ki je pred osmimi leti prišel na idejo o ustanovitvi spletne trgovine z majicami. Pozneje je ustvaril svojo lastno znamko z naborom izdelkov, ki se nenehno širi.

Dedoles, noč čarovnic | Foto:

Za Dedolesove izdelke so značilni zabavni motivi, ki jih večinoma ustvarja notranja ekipa slovaških oblikovalcev. V letu 2018 so luč dneva ugledale Vesele nogavice, prvi in do zdaj najuspešnejši izdelek.

V podjetju so v začetku septembra dosegli lepo, okroglo število milijon kupcev. Vesele nogavice Dedoles ponujajo široko paleto vzorcev. Vsak bo našel pravega zase. Zagotovo bodo ustrezali vašemu kostumu ali obleki in obarvali jesensko vzdušje.

Dedoles, noč čarovnic | Foto:

 
Dedoles
Trendi Vesela znamka Dedoles osvaja Evropo

Naročnik oglasne vsebine je Dedoles, s. r. o.

Ne spreglejte