SiolNET. Trendi Moda
1,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Izbor Miss športa je pred vrati

1,20

termometer

 | Foto:

Izbor Miss športa Slovenije bo letos prvič potekal v samostojni organizaciji Društva športnih novinarjev Slovenije (DŠNS) in prvič v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma. Finalna prireditev bo v soboto, 7. maja, ob 20. uri.

Letošnja prireditev je doživela nekaj sprememb. "Ponosni smo, da bomo prireditev prvič pripravili v največjem slovenskem kulturnem hramu," je ob napovedi finalnega izbora povedala Anabelle Ann Logar, vodja prireditve Miss športa Slovenije, in dodala, da so spremembe uvedli tudi pri vstopnicah za prireditev, ki letos niso v prodaji, ampak si bodo izbor ogledali le povabljeni. "Tudi dogajanje na odru bo nekoliko drugačno, poleg štirih izhodov finalistk nas bo nasmejal voditelj in komik Andrej Težak - Tešky," je dejala Logarjeva.

Na finalni prireditvi bodo kot popestritev nastopili Raiven, drugouvrščena na letošnji Emi, Game Over, ki so po daljšem premoru znova stopili na odre, Matej Hribernik - Blueman, Kaja Stankovič in Namik Salievski.

Lanska mis športa Kaja Bajda bo v soboto dobila naslednico. | Foto: Vid Ponikvar Lanska mis športa Kaja Bajda bo v soboto dobila naslednico. Foto: Vid Ponikvar

O zmagovalki bo odločala žirija, ki jo bodo sestavljali nekdanja alpska smučarka Katja Koren Miklavec, zdaj predsednica sveta Fundacije za šport, plavalka Metka Sparavec, hokejist Marcel Rodman, predsednica ženske komisije OKS Barbra Jermann, atletinja in aktualna mis Kaja Bajda, teniški igralec Blaž Kavčič, odbojkar Matija Pleško in kot predstavnik sponzorjev dr. Denis Mancevič, direktor za korporativno komuniciranje v skupini SIJ. Skupina SIJ je sicer zaslužna tudi za izdelavo priznanj za zmagovalke, ki bodo, seveda, jeklena.

Letošnje finalistke so tenisačica Sara Mitraković iz Ljubljane, kolesarka Ula Hvala iz Trbovelj, kickboksarka Aleksandra Mikić iz Ljubljane, atletinja Vesna Kašnik iz Velenja, plesalka Klara Japelj z Vrhnike, atletinja Agata Zupin iz Komende, iz tega kraja prihaja tudi Robyn Strmšek, ki se udejstvuje v konjeništvu, Mojca Cesar iz Bohinjske Bistrice, posvetila se je fitnesu, športna plezalka Eva Petrič iz Slovenskih Konjic, Neža Ribarič iz Velenja, ki se ukvarja olimpijskim dvigovanjem uteži in crossfitom, atletinja Brina Mljač iz Ljubljane in biatlonka Tjaša Bahovec iz Domžal.

Njihove fotografije si oglejte TUKAJ.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 59
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin