Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 2. 2022,
14.21

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kostumi za odrasle pustni kostumi za otroke pustni kostumi pust PR članek

Četrtek, 10. 2. 2022, 14.21

2 leti, 2 meseca

Ideje za pustne kostume – zabavni in atraktivni pustni kostumi

Oglasno sporočilo

Pustni čas pomeni odhod zime in napoved pomladi. Tradicionalno popestrimo ta čas z raznimi praznovanji, zabavami in plesi, največje veselje pa predvsem med otroke prinesejo maškare. Pust začnemo letos praznovati v soboto, 26. 2, rajanje pa se nadaljuje vse do torka, 1. 3., ko se pust konča in se začne 40-dnevni post pred veliko nočjo. Poleg pustnih zabav in polne mize dobrot pa je pomemben običaj tudi šemljenje v različne maske.

Zadnje ideje za pust in pustne kostume

Pustni kostumi iz spletne trgovine BAL Shop Balet, d. o. o., so kot nalašč za popestritev praznovanja, namenjeni so tako otrokom kot tudi odraslim. Preberite naše ideje za pustne kostume ter pravočasno poskrbite za svoj in otroški pustni kostum.

pustni_kostumi_za_otroke | Foto:

Ideje za pust: risani junaki

Vaš malček obožuje risane filme in junake? Iščete zamisli za pust iz risanih filmov? Pustni kostumi aktualnih risanih junakov so vedno priljubljeni med otroki!

Zagotovo ste že slišali za risani film Ledeno kraljestvo (Frozen). Risani film je nastal po pravljici Hansa Christiana Andersena in v zadnjih letih spada med najbolj priljubljene risanke, zato ne preseneča, da je za pustni čas med deklicami že nekaj let med bolj priljubljenimi prav pustni kostum Else.

Ena izmed bolj priljubljenih risank v zadnjih letih pri nas je tudi risanka Miraculous. Glavna junakinja risanke je Marjetka, na videz povsem običajna deklica, ki se s pomočjo čarobnih uhanov prelevi v superjunakinjo Pikapolono, ta varuje mesto pred zlobnimi silami. Risanka naslavlja povsem vsakdanje težave, prijateljstvo, ljubezen in drugo, zato je tako priljubljena in aktualna. Kostum Pikapolone bo zagotovo med bolj priljubljenimi idejami za pust letos.

kostum_pikapolonica | Foto:

Ideje za pust: živalski kostumi

Seveda pa risani junaki niso edina ideja za pust oziroma pustni kostum – odločite se lahko tudi za vedno priljubljene pustne kostume različnih živali! Če vaš malček obožuje živali, izbirajte v množici živalskih kostumov, ki jih lahko najdete v naši spletni trgovini BAL Shop.

Vsak otroški kostum za pust lahko otroka ponese v magični svet, a v preobleki metulja bodo mlada dekleta zares zasijala. Je eden izmed pustnih kostumov za deklice, v katerem bodo te dobile občutek svobode in brezskrbnosti, obenem pa se bodo z barvitimi krili počutile kot prave princese.

pustni_kostum_metulj | Foto:

Za fante je pustni kostum dinozavra klasika, ki ne gre nikoli iz mode. Primeren je za hladnejše mesece, ko s pustnimi kostumi odganjamo zimo, saj je narejen kot kombinezon in tako poskrbi za to, da vašega junaka ne zebe. Poleg pustnega kostuma dinozavra lahko vsako leto srečamo tudi čebelice, miške, tigre in levčke, zajčke, medvedke in tudi pingvinčke. Izbire je ogromno! V naši ponudbi najdete živalske pustne kostume za vsako priložnost in tudi starost – pustne kostume za otroke in kostume za odrasle.

Pustni kostumi za otroke so na voljo tudi v številkah za dojenčke, zato lahko vaši najmlajši praznujejo skupaj z vami v simpatičnih preoblekah, kot so levček, pingvinček, piščanček in še marsikaj. Starejši otroci pa se poleg živali lahko prelevijo tudi v kavboje, policiste, vampirje, čarovnice, vile, hudičke. Če pa vam klasični kostumi niso tako blizu, imamo še nekaj posebnih, kot so banana, pingvin, papiga ali pa celo kirurg.

pustni_kostumi_za_fante | Foto:

Ideje za pustne kostume odraslih

Pustni kostumi za odrasle so lahko še zabavnejši od tistih za otroke. V spletni trgovini BAL Shop nismo pozabili na odrasle: na voljo je namreč raznovrstna paleta pustnih kostumov za odrasle, s katerimi se boste brez težav prelevili v katerikoli zaželen lik. Pridružite se svojim otrokom v ujemajočih se pustnih kostumih, lahko pa se preobrazite povsem po svoje. Veliko je namreč odvisno od priložnosti, za katero kostum potrebujete. Za družinsko praznovanje lahko izberete bolj klasičen kostum, mogoče celo tematsko oblečete vso družino! V primeru, da je zabava namenjena le odraslim, se lahko odločite za še bolj strašljive, zapeljive in zabavne preobleke.

Ponudba kostumov za odrasle moškega spola obsega velikosti vse do XL, ponudba pa zajema zelo raznovrstne like: od Luciferja do meniha, od zapornika do policista, seveda pa niso izpuščeni niti najbolj zabavni kostumi, s katerimi boste brez dvoma srce zabave, saj vam je omogočena preobrazba v Adama ali mehiški čili. Prav tako je z bolj privlačno in zapeljivo ponudbo poskrbljeno za nežnejši spol, izbirate pa lahko tudi med bolj smešnimi in izvirnimi liki. Poleg privlačne policistke, kostumov iz lateksa in seksi redovnice imate z ženskimi pustnimi kostumi možnost preobrazbe v staro čarovnico, črnega angela ali zabavne zobne paste.

Lahko se našemite v parih ali celo skupinah. Pri parih je pogosta izbira preoblek angelčka in hudička, duhovnika in redovnice, Adama in Eve ali pa policistke in zapornika. Za skupine med našimi idejami za pustne kostume predlagamo invazijo zombijev, smrkce, vojake ali pa vojsko vitezov. Seveda so možnosti neskončne, s pomočjo različnih dodatkov, ki jih skombinirate, pa lahko ustvarite popolnoma edinstven kostum!

zenski_pustni_kostumi | Foto:

Popestrite svoj pustni kostum z dodatki

Svoj pustni kostum lahko popestrite še s številnimi pustnimi dodatki, kjer izbirate med pustnimi maskami, nogavicami, pokrivali, orožji in drugimi pripomočki. Ščit za viteza, značka za policista, čarobna palica za vilo … Vse to za popolno pustno maškaro! Poleg tega si lahko omislite še pustne lasulje ali stvari vzamete v svoje kreativne roke in z barvami za poslikavo obraza ekstravagantno dokončate svoj izstopajoči videz.

Končajte brezciljno iskanje pravega pustnega kostuma: spletna trgovina BAL Shop vam ponuja vse in še več!

Naročnik oglasnega sporočila je Vsi.si.

 

 

Ne spreglejte