Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 2. 2013,
12.17

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

grammy rdeča preproga

Ponedeljek, 11. 2. 2013, 12.17

8 let

Grammyji: gola noga Jennifer Lopez, prosojna eleganca Rihanne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Letošnja rdeča preproga glasbenih oskarjev je postregla z veliko pisanimi pustno razpoloženimi zvezdnicami in z nekaj zelo dovršenimi elegantnimi lepoticami.

Grammyji so od nekdaj veljali za mešanico različnih modnih slogov, ki so dovoljevali več svobode pri izbiri oblačil. In čeprav je letos veljal nekakšen kodeks oblačenja, ki ni dovoljeval preveč razgaljene kože, so ga nekatere zvezdnice pošteno prekršile.

Eleganca z veliko začetnico: Rihanna, Taylor Swift in Beyonce

Preden se lotimo graje, bomo najprej pogledali, katere zvezdnice so nas najbolj navdušile. Nedvomno bi si nagrado za najelegantnejši videz prislužile Rihanna, Taylor Swift in Beyonce.

Rihanna je v dolgi romantični rdeči toaleti delovala zasanjano, a hkrati tudi zelo seksi. Obleka Azzedine Alaia je nekoliko razkrivala njene prsi, vendar nikakor ni delovala preveč predrzno. Dolgi spuščeni lasje in minimalističen nakit so delovali zelo prefinjeno.

Kot kakšna grška boginja se je po rdeči preprogi sprehodila country zvezdnica Taylor Swift. V beli obleki znamke J. Mendel je delovala resno in elegantno. Klasična lepotica, ki je v zadnjem času stilno zelo dozorela.

Za bolj futurističen videz se je odločila Beyonce, ki je tokrat oblekla hlače. Preprostost še nikoli ni bila tako elegantna.

Predrznice: Jennifer Lopez, Katy Perry in Kelly Rowland

Zelo očitno so letošnji kodeks oblačenja prekršile Jennifer Lopez, Katy Perry in Kelly Rowland.

Jennifer je v slogu Angeline Jolie pokazala svojo lepo nogo. Razporek je bil tako visok, da prisotnim ni pustila veliko prostora za domišljijo. Gotovo ji lahko zaploskamo za eleganco, vendar jo grajamo zaradi kršitve kodeksa.

Katy Perry je spominjala na kakšno pravljično morsko deklico, ki je v Guccijevi toaleti skoraj izgubila nadzor nad svojima dojkama.

Skoraj gola je na rdečo preprogo stopila Kelly Rowland. V oprijeti črni obleki, ki je v svojih prosojnih detajlih razkazovala veliko gole kože, je delovala nadvse samozavestno.

Maškare: Florence Welch, Kate Pierson, Kimbra ...

Seznam cirkuških in pustnih predstav na rdeči preprogi je zelo dolg.

Med najhujšimi je zagotovo pevka Florence Welch, ki je v zeleni barvi spominjala na nekakšnega dinozavra.

Precej groteskno in v slogu bavarskih žensk je bila videti Lisa D'Amato.

Prosojno in precej ceneno pa je v svoji kratki čipki delovala pevka D'Manti, pogled na kričeče vijoličasto pevko Kate Pierson pa je kar pošteno zabodel.

Novozelandska Kimbra si je privoščila zelo razkošno obleko, polno zlatih bleščic in tančic. Na njej je bilo absolutno vsega preveč.

Moška poslastica: Justin Timberlake, John Legend in Sting

Justin Timberlake ni navdušil samo na odru, ampak tudi na rdeči preprogi. Sveža pričeska, elegantni suknjič, črno-beli čevlji in popoln metuljček – popolnoma v slogu zelo dobrega gangsterskega filma.

V elegantno črnino se je odel John Legend, ki je deloval sproščeno in zelo seksi.

Britanski pevec Sting se je odločil za športno-eleganten videz. Elegantni zgornji del in športno-rokerski spodnji sta zadetek v polno.

Ne spreglejte