Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 6. 2012,
12.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

ocenili smo Britney Spears Katy Perry Versace džins

Petek, 8. 6. 2012, 12.29

8 let

Džins na rdeči preprogi? Ne zdaj ne pred 13 leti!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Poleg petja zna Katy Perry narediti odlično modno novico. O njenem nastopu na podelitvi glasbenih nagrad se piše še teden pozneje.

Podelitev glasbenih nagrad MTV za najboljše videospote je bila v nedeljo zvečer polna besed o tem, da si je slavna pevka Katy Perry sposodila stajling, ki ga je pred trinajstimi leti nosila Britney Spears. Na podelitev glasbenih nagrad sta leta 2001 prišla takrat slavna zaljubljenca Britney Spears in Justin Timberlake. Od glave do pet sta bila oblečena v ujemajoči se obleki iz džinsa. Z enakim stajlingom sta verjetno hotela poudariti svojo ljubezen, z njim pa sta poskrbela tudi za enega izmed najbolj prepoznavnih nastopov na glasbenih nagradah.

Na letošnji podelitvi nagrad MTV za najboljše glasbene videospote se je za posnemanje odločila Katy Perry. S spremljevalcem Riffom Raffom sta se po rdeči preprogi sprehodila v oblačilih iz džins modna znamke Versace. Podobnost z Britney in Justinom je precejšnja, le da sta bila Katy in Riff v slogu italijanske modne hiše Versace še dodatno okrašena z raznimi kovicami in verižicami.

Katy je še isti večer Britney poslala sporočila prek Twitterja: "@britneyspears, naredila sem najboljši vtis, upam, da ti je vešč." Britney je pozneje odgovorila: "@katyperry, ko sem že mislila, da se je džins upokojil, si ga ponovno obudila. Videti si bila čudovito!"

Res je, da Katy na rdeči preprogi nikoli ni oblečena v slogu hollywoodskih div, ampak njena zadnja odločitev je še korak naprej pri njeni posebnosti. Obleka poudari njene popolne obline, a celotna podoba in tudi njen spremljevalec sta preprosto preveč, tudi za njo. Preveč za vroč avgustovski večer v Kaliforniji. Naj bo jasno: džins ni za rdečo preprogo. Bolje bo, če zapojeta kakšen duet in ne posnemata modnega sloga druga druge!

Ne spreglejte