Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 5. 2014,
9.14

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Cannes Nicole Kidman Jane Fonda Blake Lively Zoe Saldana

Četrtek, 15. 5. 2014, 9.14

7 let, 12 mesecev

Dvoboj generacij v Cannesu: Jane Fonda in Blake Lively (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Z začetkom canskega filmskega festivala se začenja tudi poslastica večernih toalet na eni najbolj razkošnih rdečih preprog leta. V množici lepotic sta izstopali ženski dveh generacij, obe v rdečem.

Na slovesnem odprtju 67. filmskega festivala v francoskem obmorskem letovišču Cannes so se tudi letos zbrale številne zvezde iz sveta filma in zabave. Canska rdeča preproga je vedno prava poslastica, saj si tudi tiste bolj zadržane hollywoodske dame upajo več in izberejo bolj razkošne toalete.

Tako je bilo tudi letos, ko se je po rdeči preprogi sprehodilo kar nekaj znanih obrazov, tudi tistih, ki s filmom niso neposredno povezani. Poleg avstralske igralke Nicole Kidman, ki velja za stalno gostjo Cannesa, so letos prvi večer festivala največ pozornosti požele najstnica iz klana Kardashian Kendall Jenner, igralska legenda Jane Fonda ter njeni mlajši kolegici Blake Lively in Zoe Saldana.

50 let starostne razlike dveh čudovitih žensk Zanimiv modni dvoboj se je odvil prav med Jane Fonda in Blake Lively, ki sta obe izbrali temnordeči večerni obleki. Jane, ki je stara 76 let, je blestela v čudoviti kreaciji Elieja Saaba, kar pol stoletja mlajša Blake pa je svoje adute (predvsem dolge noge) pokazala v Guccijevi toaleti.

Nicole kraljevska v modrem Nicole Kidman je na letošnjem Cannesu v ospredju zaradi naslovne vloge v filmu Grace Monaška, ki so ga premierno prikazali prav na odprtju festivala. V razkošni modri obleki znamke Armani in 5 milijonov dolarjev (3.645.000 evrov) vrednem nakitu Cartier je bila zares opazna, vendar so tuji mediji hitro opazili še nekaj – sumljivo zglajen obraz. Čudovita je bila tudi Paz Vega v obleki znamke Elie Saab - Paz sicer v filmu o kneginji Grace igra operno divo Mario Callas.

Zoe Saldana in Leatitia Casta v belini Igralka Zoe Saldana je izbrala belo obleko Victorie Beckham, ki se je lepo podala njeni polti in temnim lasem. V belem je bila tudi korziška lepotica Laetitia Casta, ki je zanimivo obleko, pošito z lističi iz blaga, dopolnila s temnordečo šminko.

Omenjene in preostale lepotice prvega gala večera v Cannesu si lahko ogledate tudi v fotogaleriji.

Ne spreglejte