Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 9. 2015,
15.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Si.mobil Samsung Galaxy S6 edge advertorial

Četrtek, 24. 9. 2015, 15.00

2 meseca, 1 teden

Dve brucki, dve novi modni gurujki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Fakultete bodo kmalu odprle svoja vrata. Že veste, kaj boste oblekle?

Urejena, modna in mladostniška s kančkom navihanosti – takšna naj bo garderobe brucke, ki bo letos prvič stopila skozi vrata fakultete.

Predstavljamo vam dva čisto različna stajlinga: pri prvem smo poiskali navdih v 70. letih, ki so letošnje glavno vodilo modnih trendov, drugi je nekoliko resnejši, vendar še vedno v skladu z najnovejšimi modnimi zapovedmi.

Krilo mora razkrivati kolena

To jesen lahko pobrskate med staro garderobo svoje mame, saj se vračajo hipsterski kosi naših staršev, ki so ob vzklikanju parol seksualne revolucije povzročili tudi modno revolucijo, ki se vrača tudi leta 2015.

Naša prva brucka je izbrala džins, oblekla je kratko krilo, pisano srajco, vse pripomočke pa je skrbno spravila v svoj novi nahrbtnik.

Sodobna brucka se sicer spogleduje z retro modo, ampak njene oči so vedno uprte v prihodnost, predvsem kar zadeva sodobne tehnologije.

Njen pametni telefon Samsung Galaxy S6 edge + bo postal njen najljubši sošolec na fakulteti. Z njim bo vedno na tekočem glede svojih študijskih obveznosti. Hiter pogovor na forumih ali prek brezplačnih aplikacij, ki si jih bo lahko hitro naložila prek Si.mobilovega omrežja 4G/LTE.

Klasika s kančkom sodobne razigranosti

Če vam hlače na zvonec niso preveč blizu, izberite še vedno zelo modne oprijete hlače. Široka bela srajca in topla jopica za hladnejše jesenske dni bosta vašemu stalingu dodali kanček intelektualnega navdiha, ki ga boste potrebovali, da se boste lažje prebili skozi prve študijske obveznosti.

Naša druga brucka je bolj zadržana glede modnega eksperimentiranja, veliko pogumnejša pa je pri izbiri študijskih pripomočkov. Poleg tablice, ki je vedno povezana s hitrim Si.mobilovim omrežjem 4G/LTE, jo bo na predavanjih spremljal tudi njen mobilnik Samsung Galaxy S6 edge +. Prek naprednega koledarja bo imela vse pod nadzorom, prek aplikacij Skype ali FaceTime pa ne bo nikoli občutila domotožja, saj bo lahko kadarkoli in kjerkoli vzpostavila videoklic s svojimi najbližjimi.

Ne spreglejte