Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 10. 2022,
12.00

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

modni dodatek čevlji s peto čevlji nakit moda PR članek

Sobota, 1. 10. 2022, 12.00

1 leto, 6 mesecev

Čevlji s peto − katere izbrati, da boste vsak dan videti modno?

Oglasno sporočilo

Poskrbite, da bodo čevlji s peto modni in udobni. Preden se odločite za nakup, preverite nekaj nasvetov, kakšne čevlje s peto izbrati, da bodo primerni za vsak dan.

Cevlji_s_peto | Foto:

Čevlji z visoko peto že vrsto let veljajo za simbol ženstvenosti in nasploh za priljubljeno obutev skorajda vseh pripadnic nežnejšega spola. Gre za nadvse elegantno obutev, ki se ujema s skorajda vsemi kombinacijami. Čevlje s peto lahko nosite kadarkoli, obenem pa ste lahko prepričane, da bo vaš videz eleganten in dovršen. A najsi so videti še tako modni in udobni, pa čevljem z visoko peto ne gre zaupati kar na prvi pogled. Naj vas videz ne zavede, pomembno je, kako se "počutijo" vaša stopala.

Ali veste, za kakšno priložnost kupujete čevlje z visoko peto?

Preden se odločite za nakup čevljev s peto, se velja seveda vprašati, za kakšno priložnost iščete svojo novo obutev. Izbirate par, ki ga boste lahko kombinirale s koktejl obleko, in se odpravile na zmenek ali v kino, ali morda iščete klasičen par elegantne obutve, s katero boste dopolnile eleganten poslovni videz? Izbira je vaša. Na spletni strani trgovine Answear (https://answear.si/) so v ponudbi različni modeli, barve in slogi čevljev z visoko peto, odločite pa se lahko tudi za nakup obutve priznanih modnih proizvajalcev. 

Izberite čevlje, ki se bodo ujemali z vašim modnim slogom

Preden se torej odločite za nakup, preglejte svojo garderobo in izberite obutev, ki se bo kar najbolje ujemala z vašim modnim slogom. V primeru, da iščete par čevljev, ki ga boste lahko kar najbolje kombinirale k pravzaprav vsem kombinacijam, izberite klasične črne salonarje. Nikakor ne boste zgrešile tudi v čevljih z visoko peto v kožnih podtonih, ki se prav tako odlično podajo tako v elegantnih kot tudi v nekoliko bolj urbanih kombinacijah. Preden se odločite za nakup čevljev z visoko peto, preverite tudi material obutve in višino pete. Vrtoglave visoke pete so resda atraktivne na pogled, a stopala vam bodo hvaležna, če jim boste takšno obutev prihranili. Peta naj bo nekoliko širša in zaobljena, sicer pa naj bi merila približno štiri centimetre v višino in nič več. Če se odločate za nakup udobne obutve za vsakdan, pa velja izbrati tudi čevlje iz naravnih materialov. Usnje denimo odlikuje izredna trpežnost, hkrati pa tudi udobje med nošenjem, pa najsi gre za usnjene superge ali čevlje z visoko peto. 

Cevlji_s_peto_1 | Foto:

Ustvarite celoten imidž na Answear

K čevljem z visoko peto morate seveda izbrati tudi primerno garderobo ter modne dodatke. Preverite bogato ponudbo različnih kosov nakita (https://answear.si/k/zenske/dodatki/nakit)  na spletni strani Answear in zagotovo boste našli idealen kos prav zase. Izbirate lahko med klasičnimi kosi, morda se odločite za nekoliko bolj športno različico, tudi če niste navdušenka nad nakitom, a zagotovo vas bodo prepričale trendovske kombinacije s poldragimi kamni, usnjem in kovinskimi odtenki. Na voljo so različni kosi nakita, vse od ur, zapestnic, različnih modelov uhanov, ogrlic pa do dodatkov za lase, kot so denimo trakovi in lasne sponke.

S pravo izbiro nakita boste tako celotnemu videzu dodale povsem svojstven pridih, hkrati pa poskrbele za piko na i celotnega imidža. Izberite torej nakit, ki se ujema z vašim slogom, ali pa se odločite za nekaj drznih kosov, ki bodo vaš imidž predstavili v povsem drugačni dimenziji. 

Naročnik oglasnega sporočila je Answear.

Ne spreglejte