Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 10. 2018,
13.04

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča trgovina Ikona

Natisni članek

advertorial Ikona Ljubljana parfumi

Petek, 26. 10. 2018, 13.04

2 meseca, 2 tedna

Butična parfumerija v središču Ljubljane, ki ponuja več

Vsebino omogoča trgovina Ikona

Pri nakupu parfuma si moramo vzeti čas. Dišava je namreč neviden podaljšek našega značaja in čarobna podlaga za najrazličnejše življenjske trenutke, tudi tiste, ki bodo še dolgo zaznamovali naše spomine. In prav z vonjem ponavadi prikličemo najlepše in najintimnejše spomine.

parfumi | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Parfum je odtis, ki ga puščate v okolici, je sestavni del vaše osebnosti in se nedvomno prepleta z izkušnjami iz preteklosti, z vonjavami, ki so na primer zaznamovale vaše otroštvo. Zato ni vsak parfum dober za vsakogar in zato parfumov ne kupujemo impulzivno.

Vzemite si torej čas in raziskujte svoje najljubše vonjave. Ali okus tistega, ki bi ga želite obdarovati. Predvsem pa upoštevajte temeljno pravilo pri nakupu parfumov: ne preizkusite preveč parfumov hkrati, največ tri ali štiri.

Če vas ne prevzame takoj, počakajte …

Parfum ni stvar modnih trendov, ampak intimna izbira, ki vam je ne more vsiliti nihče. Če je nekomu določena dišava všeč, ni nujno, da bo tudi vam. In tako je tudi prav.

Čeprav je jasno, da nakup parfuma ni mačji kašelj, pa se vedno znova zapletemo. Izbira je velika, embalaže so vabljive, pa tudi nasvet najbližjih ponavadi veliko šteje. In tukaj se največkrat znajdemo v precepu, kupujemo impulzivno in brez prave usmeritve. Zgodi se, da v drogeriji kupimo precej poceni parfum, za katerega čez čas ugotovimo, da nam pravzaprav sploh ne ugaja ali, še huje, da je praktično brez pravega vonja. Na omarici se tako nabirajo primerki najrazličnejših dišav, mi pa še vedno nismo našli prave.

Čas je torej za spremembo in nakup parfuma, ki vam bo resnično pisan na kožo in s katerim boste takoj ujeli pravi ritem življenja. Ne hitite torej, zavijte v trgovino Ikona, kjer vam bodo pokazali, kako se pravilno lotiti nakupa dišav.

Ikona trgovina | Foto:

Osebni pristop in parfumi, ki pustijo pečat

Ne belite si glave s tem, kako se pravilno lotiti nakupov. V trgovini Ikona imajo v pritličju butični kotiček z najboljšimi dišavami. Da se ne boste ujeli v zanko in (spet) izbrali napačne dišave, pa bodo poskrbeli prodajalci, ki vas bodo strokovno vodili skozi nakup. Zastavili vam bodo nekaj osnovnih vprašanj in vam ponudili prav tiste vonjave, ki so VAM osebno najbolj blizu. Nič hudega, če ne boste takoj našli prave dišave zase. Vzemite si čas, poškropite se s svojim favoritom in dovolite, da vas spremlja ves dan. Že po nekaj urah boste ugotovili, ali ste našli pravega zaveznika.

Ikona trgovina | Foto:

Zakaj imajo parfumi v Ikoni umetniški značaj

Trgovina Ikona je trgovina s konceptom, ki želi svojim strankam ponuditi samo najboljše. Ne samo v modi, poseben poudarek so namenili tudi parfumom in kozmetiki. V njihovi nišni parfumeriji se boste že po nekaj trenutkih počutili, kot da bi odpotovali v drug kraj in čas, kjer ni instantnih rešitev in cenenih komercialnih izdelkov.

V njihovem kotičku boste lahko izbirali med ekskluzivnimi znamkami parfumov zanjo in zanj, ki jih odlikujejo kakovost in skrbno izbrane sestavine. Kakovost parfuma se kaže v njegovi obstojnosti in izrazitosti vonjav, ki se navezujejo na njihove dragocene sestavine. Te proizvajalci skrbno izbirajo in "nabirajo" po vsem svetu. Vsaka steklenička je zgodba zase ter plod strokovnega znanja in dolgoletnega iskanja najboljše kombinacije.

Ikona trgovina | Foto:

V parfumskem kotičku v trgovini Ikona boste izbirali med prestižnimi blagovnimi znamkami, ki v svetu mode in lepote pomenijo največ: Amouage, Andrea Maack, Clive Christian, Comme Des Garcons, Eight & Bob, Histoires De Parfums, Fath's essentials Jaques Fath Paris, B683 Marc Antoine Barrois, Nasomatto, Zero Molecule, Roja Parfums in še veliko drugih.

Ikona Art Perfumery je mesto, kjer se združita lepota in umetnost. Ponudba ekskluzivnih dišav in kozmetike vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Vabljeni v prvo Art Perfumeryjo, v kateri boste odkrili novi svet dišav!

Ikona trgovina | Foto:

Ikona trgovina | Foto:

Ikona trgovina | Foto:

Ikona trgovina | Foto:

Ikona trgovina | Foto:

Ikona trgovina | Foto:

Ikona trgovina | Foto:

Ikona trgovina | Foto:

Ikona trgovina | Foto:

Ikona trgovina | Foto:

Zakaj je trgovina Ikona pravo modno stičišče

Trgovina Ikona, ki stoji v središču Ljubljane, le streljaj od Prešernovega trga, je postala prva izbira vseh tistih, ki želijo doživeti drugačno modno izkušnjo. Je trgovina s pravim značajem in posebnim poslanstvom: svojim strankam na enem mestu ponuja vse, kar najdete na modni aveniji kakšne prestolnice mode.

V dveh nadstropij so zbrane različne blagovne znamke, kjer lahko prideta na svoj račun tako ona kot on. Poskrbeli so za pravo mešanico slogov različnih cenovnih razredov. Unikaten kotiček v njihovi prodajalni pa je nedvomno prav njihova parfumerija.

Vstopite v drugačen svet dišav in se prepričajte, zakaj vsak parfum ni tudi dišava s pečatom.

Ne spreglejte