Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 1. 2014,
10.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

David Beckham Nicolas Winding Refn Super Bowl

Sreda, 29. 1. 2014, 10.24

8 let

Beckham s spodnjicami ali brez njih? (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Slavni David Beckham, zvezda nove kampanje za spodnje perilo H&M, se bo z novim oglasom pojavil na največjem športnem dogodku v ZDA, na Super Bowlu.

Športni dogodek Super Bowl – ta bo potekal 2. februarja, na njem pa se bosta letos spopadli ekipi Seattle Seahawksi in Denver Broncosi – bi letos lahko zasenčil oglas H&M, v katerem je zvezda slavni nogometaš David Beckham. David ima pri švedskem podjetju H&M svojo linijo spodnjega perila David Beckham Bodywear.

Snemanje reklamnega spota je bilo pod budnim očesom režiserja Nicolasa Windinga Refna, ki je znan po akcijskih filmih Vožnja in Samo bog odpušča. V reklami, polni akcije, David po fotografskem snemanju ostane zaprt na vrhu stavbe v samo spodnjem perilu, brez možnosti izhoda. Da bi prišel na varno, mora uporabiti kar nekaj akrobacije. David je posnel dve različici, a uporabniki na strani hm.com se bodo odločili, kakšen konec naj ima oglas. David s spodnjicami ali brez?

Glasovanje se je začelo 27. januarja in trenutni rezultat je 13734 proti 40482. Žal ne povedo, za katerega Beckhama.

"Bilo je vznemirljivo delati z enim od mojih najljubših režiserjev Nicolasom Windingom Refnom. Nicolas me je spodbudil, da posnameva film, poln akcije, ki najbolje pokaže spodnje perilo te sezone," je povedal David Beckham.

"Užival sem v delu z Davidom v novi kampanji. David je naraven pred kamero in je bil neustrašen pri opravljanju kaskaderskih kadrov. Kampanja je zabavna, pametna in spektakularno prikazuje različne plati Davidove osebnosti, " pravi Nicolas Winding Refn.

V novi kolekciji so majice z dolgimi rokavi, spodnje majice, spodnje hlače, pižame. Nekaj podobnega, kar smo že videli v preteklih kolekcijah.

Čeprav je malo verjetno, da bodo na Super Bowlu navijači videli Beckhamovo moškost v živo, so v H&M povedali, da bo David prikazan v situacijah, v kakršnih ga še nismo videli.

Ne spreglejte