Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
23. 1. 2017,
4.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

Natisni članek

moda vlog vlogerka dobro počutje ulični stil Anja Susič

Ponedeljek, 23. 1. 2017, 4.01

6 let, 7 mesecev

Anja Susič, vlogerka, ki ljudi spodbuja k bolj zdravemu življenju #UličniStil

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58
Anja Susič | Foto Matej Leskovšek

Foto: Matej Leskovšek

Anja Susič je ena prvih slovenskih vlogerjev, ki se je opogumila in začela snemati svoje vsakodnevne radosti. Vloge snema že več kot dve leti, na začetku leta 2017 pa se je lotila še posebnega izziva.

Če na ulici vidite dekle z iztegnjeno roko, ki snema in govori v objektiv, je to zagotovo Anja Susič, vlogerka, ki jo sledilci poznajo pod imenom AnjaSuska. Svoje vloge redno snema dve leti, čeprav sprva ni bila tako sproščena, kot je zdaj. "Na začetku sem bila veliko bolj zadržana, negotova, izbirčna glede tem in nisem se tako odprla pred kamero. Zdaj sem z vsakim videom bolj sproščena!"

Od začetka letošnjega leta vloge objavlja vsak dan, saj je ustvarila Suskin izziv 2017, s katerim poskuša ljudem še bolj približati zdrav način življenja. To je tudi rdeča nit njenega vloga.

Med Suskinim izzivom zdravo jem, čim več kuham doma, redno treniram. Obenem negujem svoje telo z do mene in okolja prijazno, naravno kozmetiko. Vse to vsak dan posnamem in vlog objavim na mojem kanalu na YouTube, kar počnem vseh 30 dni. In končno sem oblikovala načrt, s katerim se mi lahko pridružijo vsi preostali! Načrt, s katerim bomo dekleta vzela odgovornost za svoje zdravje, počutje in lepoto v lastne roke!

Anjo vedno in povsod spremlja mini kamera, v katero ujame najljubše utrinke dneva. | Foto: Matej Leskovšek Anjo vedno in povsod spremlja mini kamera, v katero ujame najljubše utrinke dneva. Foto: Matej Leskovšek

Želi ustvariti skupnost, v kateri se dekleta podpirajo

K vloganju jo je spodbudil njen vsakdan, saj je zaposlena v športnem centru, kjer dela tudi kot inštruktorica, tako da je ves čas obkrožena z zdravim načinom življenja. "S tem se dejansko dnevno srečujem, to me zanima. Če želiš deliti neko vsebino, ti mora biti to pri srcu. To se na kameri vidi, ne moreš skriti. Dejstvo je, da želim deliti pozitivno energijo in ustvariti skupnost, v kateri se dekleta podpiramo, delimo nasvete, znanje. Vedno več nas je in to me navdihuje."

Njeni nasveti so odlično sprejeti, pravi. Dnevno namreč prejema veliko komentarjev in sporočil, v katerih se ji posameznice zahvaljujejo za motivacijo. "Zahvalijo se mi, me spodbujajo ter mi zaupajo, kako so z mojimi videi pridobile motivacijo in začele tudi same bolj zdravo živeti."

Anjin ulični stil na mrzel zimski dan:

Fotogalerija
1 / 10

Šport in zdravje od jutra do večera

Njene sledilke lahko torej vsak dan prek videov vidijo, kako zdravo živi: "Zjutraj popijem kozarec vode. To je prva stvar, ko vstanem (smeh, op. p.). Potem sledita zajtrk in trening. Spet veliko vode ali nesladkan čaj. Hrano pripravim vnaprej, če se da, doma. V posteljo se spravim najkasneje do 23. ure."

Ker se Anjin vsakdan vrti okrog športa, je njena modna izbira precej omejena. Športni modrček in trenirka sta del njene vsakodnevne oprave, zato včasih že komaj čaka na kakšen poseben dogodek. "Da si lahko končno nadenem obleko!"

Anja o svojem uličnem stilu:

O tem, kdaj si sestavi opravo:

Anja na hitro o ...

... naj modnem kosu:
Športni modrček. Ali ta šteje za modni kos (smeh, op. p.)?

... dodatku, ki jo spremlja vsak dan:
Prstan, ki mi ga je podaril brat!

... kosu, ki ga ne bi nikoli oblekla:
Nikoli ne bom rekla nikoli, ker nimam pojma, kaj me lahko piči (smeh, op. p.).

... tem, česa v modi ni nikoli preveč:
Klasične črne oblekice.

... izbiri med visokimi petami in čevlji brez pet:
Športni copati! Poseben dogodek: pete (že zaradi mojih 157 centimetrov)!

... svoji modni ikoni:
O tem sploh še nisem razmišljala. No, zelooo mi je všeč italijanska zvezdnica Belen Rodriguez, ampak mogoče ne toliko zaradi oblačil kot zaradi njene dobre postave.

Vsak ponedeljek vam predstavljamo ulični stil znanih Slovencev in blogerjev. Spremljajte Trende in sledite uličnim trendom.


Ne spreglejte