Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 10. 2013,
14.16

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Manca Špik

Petek, 4. 10. 2013, 14.16

7 let, 12 mesecev

Alenka Godec v usnju in Manca Špik v večerni obleki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Tudi ta teden smo vas spraševali po najboljši modni kombinaciji med znanimi Slovenkami. Preberite, kaj ste izbrali in kako je posamezne kombinacije oblačil komentirala stilistka.

V slovenskih srcih barve očitno niso dobro zapisane, vsaj kar zadeva modo in oblačila na splošno ne. V pisanem izboru znanih Slovenk, med katerimi ste lahko glasovali za tisto, ki je izbrala najboljšo modno kombinacijo, namreč z občutno prednostjo vodita ženski, ki sta se odločili za popolno klasiko: dolgo črno večerno obleko in usnjeno peplum obleko. Tako ste glasovali bralci Na prvo mesto po številu glasov se je zavihtela pevka Manca Špik, ki vas je navdušila v dolgi črni večerni obleki. Preprostost je očitno še vedno najbolj cenjena. V nekoliko bolj moderni opravi za to jesen pa je drugo mesto zasedla še ena pevka, Alenka Godec, ki vas je očarala odeta v črno usnjeno obleko s peplumom. Daleč zadaj sta se na tretje mesto po vašem izboru uvrstili Eva Černe in Ana Soklič z enakim številom glasov, medtem ko sta voditeljica Miša Molk in pevka Alya ostali popolnoma na repu lestvice brez glasov.

Seksapilna izbira Za mnenje smo povprašali tudi stilistko na Planet TV, Barbaro Plavec Brodnjak, ki je za začetek pokomentirala modno kombinacijo Ane Soklič: "Ana je v svojstvenem moškem slogu, ki ga podpre še z močno črno-belo kombinacijo. Kljub vsemu pa oprijete hlače, legice, in salonarji z visoko peto naredijo njeno podobo zelo seksapilno. Kravata morda niti ni tako potrebna, lahko bi jo nadomestil dober nakit. K temu stajlingu pa bi pristajal nekoliko bolj ležeren in malo daljši suknjič." Rdeča barva je že sama po sebi dovolj močna Nadaljevala je z oceno Eve Černe: "Evina preprosta obleka je mladostna, sveža in polna energije, njena moč in lepota se skrivata v preprostem kroju in zanimivem detajlu. Rdeča barva je že sama po sebi dovolj močna. Tudi nakit na obročku je lep detajl, ki vse skupaj lepo zaokroži. Le čevlji so me zmotili. So oblikovno pretežki in nog ne naredijo najbolj elegantnih."

Peplum se Alenki odlično poda Alenka Godec je po njenem mnenju nosila idealno dolžino krila: "To je kroj obleke, ki je Alenki pisan na kožo. Peplum lepo obliko postave še poudari, lahko pa tudi skrije kakšno telesno pomanjkljivost. Dolžina krila je idealna. Usnjen učinek daje podobi divji in moderen pridih. Le kroj v zgornjem delu glede na večji prsni obseg ni najbolj posrečen. Zaprtost kroja in 'usnje' to le še poudarita." Nad Manco najbolj navdušena Tudi stilistka je bila navdušena nad izbiro Mance Špik: "Preprosto krasna. Prefinjena eleganca, dopolnjena s preprosto, a premišljeno pričesko. Vlečka naredi glamur. Za piko na i bi lahko dodala kašen velik prstan. Absolutna zmagovalka." Drzen modni stil Alya po njenem mnenju obvlada svoj stil: "Pod sproščen suknjič je oblekla moden kratek korzet, prek katerega si je nadela še drzen nakit oz. modni dodatek iz usnja, zakovic in pozlačenih verig. Bravo. Da pa bi podobo izpilila do konca, bi nekoliko skrajšala kratke hlače in popravila mejkap." Brez svetlikanja bi bilo bolje Končala pa je pri Miši Molk: "Eleganten in preprost kroj z dodatkom pepluma. Vse bi bilo lepo in prav, če bi svetleč material nadomestila z nesvetlečim, ki bi naredil obleko bolj elegantno in šik. Razporek na sprednjem delu krila pa je odveč."

Ne spreglejte