Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 5. 2021,
10.30

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,29

23

Natisni članek

Manca Špik

Četrtek, 6. 5. 2021, 10.30

2 leti, 11 mesecev

Manca Špik: Moji prihranki počasi kopnijo, vi pa pravite, da sem se prodala za drobiž

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,29

23

Manca Špik | Manca se brani pred zlobnimi očitki. | Foto Mediaspeed

Manca se brani pred zlobnimi očitki.

Foto: Mediaspeed

Priljubljena slovenska pevka je na družbenem omrežju delila iskren zapis.

Manca Špik je s svojimi sledilci delila objavo, v kateri je zapisala, da ji v času pandemije ni lahko, saj ne more opravljati svojega dela. Koncerti že več kot eno leto niso mogoči, zato se mora znajti drugače. Tudi s promoviranjem različnih izdelkov, kar ji številni močno očitajo, zato se je tudi odločila za ta zapis.

"Odkrita bom z vami. S hčerko Lano živiva sami, v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu da več kot leto dni glasbenikom ni dovoljeno nastopati, vsaj v normalnih pogojih ne, se trudim po svojih najboljših močeh, da živiva za človeka dostojno, lepo življenje," je začela, nato pa priznala: "A moji prihranki počasi kopnijo, koncertni odri pa še vedno samevajo ... In tako sem in tja naredim tudi kakšno reklamo za izdelek, ki ga osebno priporočam, za poslovnega partnerja, ki mu stoprocentno zaupam!"

Nato se je dotaknila ostrih kritik in dejala, da bi jo nekateri zaradi takšnega reklamiranja "skoraj obesili na križ".

Pravite mi, da sem se prodala za drobiž ... Celo to, da boste prenehali poslušati mojo glasbo ... Srce me boli ob tem. Kaj pa naj bi po vašem storila? Križem rok ne bom sedela in čakala na miloščino! 

Odkrita bom z vami. S hčerko Lano živiva sami, v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu, da več kot leto dni glasbenikom ni...

Posted by Manca Špik on Wednesday, May 5, 2021

Verjame, da bo lahko kmalu spet stala na odru

Ob tem je dodala, da bo še naprej počela vse, da njeni hčerki ne bo manjkalo nič, hkrati bo še naprej ustvarjala glasbo, čeprav je ne bo mogla odpeti v živo. "Verjamem pa, da bo ostalo precej več tistih na moji strani, ki me razumete, ki ste morda tudi sami v podobni situaciji in ki boste še naprej poslušali mojo glasbo," je še zapisala.

Glede tega ostaja optimistična in verjame, da se bo s svojimi oboževalci lahko kmalu srečala tudi v živo, da bo to lahko storila "skupaj z mojimi glasbenimi prijatelji, ki prav tako težko čakajo, upajo na lepši nov dan".

Manca je sicer v začetku leta potrdila, da je spet samska, saj se osemletno razmerje z Borutom Cafom, očetom hčerke Lane, ki se jima je rodila leta 2016, končalo.

Ne spreglejte