Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
10. 3. 2019,
7.00

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek nega kože Lux Factor

Nedelja, 10. 3. 2019, 7.00

5 let, 1 mesec

5 korakov do sijoče in mladostne kože na obrazu

Oglasno sporočilo
Lux Factor

Resnica je, da lahko za svojo kožo na obrazu največ storimo sami, obstaja pa več načinov, kako lahko preprečimo prehitro staranje in pojav gubic.

1. Raznovrstna prehrana

Z uživanjem pravih živil, ki blagodejno vplivajo na naše zdravje in telo, lahko naredimo prvi korak do odličnega počutja in pomladitve. Vsekakor vam priporočamo, da uživate nepredelano hrano, bela prazna živila, kot so razni rafinirani pekovski izdelki, pa popolnoma odstranite iz jedilnika, saj ne prinašajo drugega kot odvečnih kilogramov.

Najbolje je začeti z antioksidanti, ki bodo poskrbeli za čiščenje telesa. Najdemo jih denimo v borovnicah, rdečem fižolu, brusnicah, artičokah, robidah, slivah, malinah in jagodah.

Ker se koža z leti tanjša, žilice postanejo bolj vidne in tako nastanejo gube. Da ta proces upočasnimo, je treba uživati flavonoidne snovi, da okrepimo stene žilic. Flavonoide najdemo denimo v agrumih, jagodičevju, čebuli, peteršilju, stročnicah, zelenem čaju in rdečem vinu.

2. Ne nastavljajte se soncu

Dolgotrajno izpostavljanje ultravijoličnim žarkom povzroča prezgodnjo staranje kože. Poškodba globokih plasti kože povzroči gubanje in rumeno obarvanost. Koža postane suha, trda in tanjša, vidne lahko postanejo tudi drobne rdeče krvne žilice.

Lux Factor | Foto: 3 .Odstranjevanje ličil

Vsak večer popolnoma odstranite vsa ličila. Koža mora čez noč namreč dihati, ličila pa zapirajo pore in pripomorejo k nastanku mozoljev in kožnih madežev.

4. Obrazna telovadba

Priporočamo tudi redno masažo oziroma "telovadbo" obraza, s katero boste učvrstili mišice obraza in preprečili nastanek drobnih gubic. Gubic okrog nosu se lahko na primer znebite tako, da s sredincema gladite kožo navzgor od kotičkov ust proti korenu nosu.

Ustrezna nega 

Najpomembnejši korak pa smo tokrat pustili za konec. Zelo pomembno je, da najdete kremo, ki zares ustreza vašemu tipu kože in vašo kožo globinsko navlaži.

Priporočamo uporabo kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je namenjena vsem tipom kože, se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka.

Kako deluje?

Idealna kombinacija dragocene hialuronske kisline evropskega porekla in senzacionalne formule proti gubicam 4D Anti-Wrinkle zavira prehitro staranje kože in jo globoko navlaži. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi proti gubam 4D Hyaluron prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S tem poskrbijo za naravni "botoks" učinek in mladosten videz kože. Krema 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža ob redni uporabi zasije v boljšem tonusu.

Lux Factor | Foto:

Zakaj hialuronska kislina?

Lux Factor | Foto: Hialuronska kislina ta hip velja za eno od najbolj priljubljenih sestavin v kozmetični industriji, saj lahko nase veže velike količine vode in kožo najučinkoviteje navlaži. Spodbuja tvorbo kolagena in našo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, ki lahko povzročijo njeno prehitro staranje. Hialuronska kislina z vezavo vode zapolni prostore med celicami in tako poveča voluminoznost kože. Posledično kožo napne in zmanjša hrapavost ter zapolni manjše gubice, ki so posledica kronološkega ali fotostaranja.

Kako do sijoče in napete kože na obrazu?

Kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron lahko naročite na Lux-Factor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07.

Naročnik oglasnega sporočila je Lux Factor.

Ne spreglejte