SiolNET. Trendi Lepota
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slovenski frizerji pomagajo bolnim otrokom #video

0,07

termometer

Ste v Sloveniji že kdaj videli 50 frizerjev na kupu, medtem ko strižejo? Pa ne zgolj iz zabave, ampak tudi dobrodelnosti. Tak podvig si je zastavill Marko Hriberšek, inovativni lastnik Frizerskega studia MH, pobudnik in organizator akcije Odreži drugačnost – Ambasadorstvo rok za dobrobit otrok.

''Hotel sem rušiti tabuje in pokazati, da smo tudi frizerji dobrosrčni in znamo pomagati,'' je za oddajo Dan. na Planet TV povedal Marko Hriberšek, pobudnik in organizator projekta #Odreži drugačnost.

50 frizerjev v pomoč otrokom

Frizerji so pod njegovim vodstvom strigli v svojih frizerskih salonih, del dnevnega izkopiška pa namenili otrokom s posebnimi potrebami iz Centra za vzgojo in izobraževanje Velenje.

Vrhunec projekta se obeta 24. junija, ko bo sklepni frizerski dobrodelni dan na plaži Velenjskega jezera. Tam se bodo zbrali vsi frizerji, ki bodo urejali pričeske mimoidočim za dobrodelni namen. Del izkupička bodo namenili že omenjenemu centru, drugi del pa Zvezi prijateljev mladine za letovanje otrok na morje.

''Želja je, da projekt postane tradicionalen. V to verjamem in upam, da mi bodo tudi ljudje in frizerji, ki bodo sodelovali z mano, znali prisluhniti,'' je še dodal Hriberšek.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 20
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin