SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Svetovna uspešnica Dinner in the Sky® 2016 spet prihaja v Slovenijo!

Oglasno sporočilo

Niz nepozabnih dogodkov Okusi Ljubljane v zraku organiziramo v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Turizmom Ljubljana.

Dinner in the Sky®, nepozabno kulinarično doživetje visoko med oblaki, je z edinstvenim konceptom obnorelo svet. Nepozaben ambient, prečudovit razgled na mesto in kulinarične stvaritve najboljših kuharjev – vse to obeta nepozaben dogodek Dinner in the Sky®.

Dogodek bo potekal v središču Ljubljane, kjer vas bo kar 50 metrov nad tlemi pričakala miza, ki hkrati sprejme 22 gostov. Udeležite se tega nepozabnega dogodka z družino ali prijatelji in se prepustite kulinaričnemu razvajanju! Vrhunski kuharski mojstri vam bodo visoko nad oblaki postregli s prefinjenimi kulinaričnimi dobrotami, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu.

Na dogodkih Dinner in the Sky® vam bodo postregli vrhunski kuharski mojstri. Če se boste udeležili večernega dogodka, se vam bo kuharski mojster pridružil kar med oblaki in vam 50 metrov nad tlemi postregel z jedmi. Edinstven ambi-ent, izjemna kulinarika in priložnost, da se iz oči v oči srečate z vrhunskimi kuharskimi mojstri, se vam bodo za vedno vtisnili v spomin. Ljubljano boste tako doživeli na prav poseben način.

15 % popust do 8. maja z oznako kupona DITS15LJU - www.dinnerinthesky.si

Spoznajte ekipo kulinaričnih mojstrov, ki vam bodo postregli z Okusi Ljubljane

Luka Jezeršek / Jezeršek gostinstvo

Luka Jezeršek je vodja kulinarične ekipe, ki se podpisuje pod uspešne zgodbe, ki jih ustvarjajo v podjetju Jezeršek gostinstvo. Medtem ko je catering glavna panoga podjetja, Luka vodi tudi kuhinji gostilne Dvor Jezeršek in restavracije Blejski grad.


 
Podjetje Jezeršek gostinstvo d.o.o. so ustanovili Lukovi starši. Zato je bil Luka skupaj s tremi brati vpleten v številne procese gostinstva že od mladih let. Ob odprtju prenovljene posesti Dvor Jezeršek leta 2007 je postal vodja gostilne in hotela.

Vodenje celotnega področja kuhinje je prevzel leta 2011 pri svojih 30 letih. Njegova glavna vloga je nadzor procesov dela, izvedbe dogodkov in mentorstvo kuharjev. Jezeršek gostinstvo ima svoji podružnici registrirani tudi v Italiji in na Hrvaškem pod blagovno znamko SORA Catering. Pod Lukovim okriljem trenutno deluje 22 kuharjev v stalni ekipi in številni honorarni kuharji, ki Jezerškove vrste okrepijo ob večjih projektih.

Luki Jezeršku je pri jedeh najbolj pomemben osnovni, prvinski okus in čist videz jedi. Lukova strast je ulična prehrana. Ima že tudi svoj tovornjak TAMnjam, ki ima vgrajeno kuhinjo. Luka Jezeršek želi gostom odkriti nove razsežnosti slovenske kulinarike. S svojimi sodelavci vodi tematske kuharske tečaje na Dvoru Jezeršek.

Širše množice so Luko spoznale tudi prek televizijske oddaje MasterChef Slovenija, kjer mu je bila dodeljena pomembna vloga sodnika.

www.jezersek.si

Bine Volčič (1980) spada med najbolj znane slovenske kuharje in se kuhanju z vso strastjo posveča že od svojega 9. leta. Po šolanju in 10-letnih delovnih izkušnjah na Državnem protokolu RS in v ljubljanskem hotelu Mons se je odločil za nadaljevanje šolanja na znamenitem pariškem kulinaričnem inštitutu Le Cordon Bleu, kjer je leta 2007 tudi uspešno diplomiral.

Delo v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami (Apicius – chef Jean-Pierre Vigato, Arpège – chef Alain Passard) mu je prineslo neprecenljive strokovne izkušnje, ki jih je po povratku domov prenesel v slovensko kulinariko. S svojo "zmešano" kuharsko filozofijo vselej zbuja pozornost – prisega namreč na brez-kompromisno ustvarjanje na podlagi modernih tehnik, slovenskih navdihov in azijskih začimb. Bine Volčič neumorno promovira poklice v gostinstvu in predaja svoje kuharsko znanje, tako prek svoje izobraževalnega kulinaričnega portala www.binevolcic.si kot tudi preko televizijskega medija, kjer je že od leta 2012 glavni kuharski mentor v šovu "Gostilna išče šefa".

binevolcic.si

Lokacija: Kongresni tr, Ljubljana. E: info@dinnerinthesky.si, T: +386 18888383

Termini:

13. 05. 2016 Luka Jezeršek
14. 05. 2016 Luka Jezeršek
15. 05. 2016 Luka Jezeršek
16. 05. 2016 Bine Volčič / Luka Jezeršek
17. 05. 2016 Bine Volčič / Luka Jezeršek

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin