Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 6. 2017,
11.17

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

2

Natisni članek

ocena gostilne ocenili smo Trnovo BBQ

Torek, 27. 6. 2017, 11.17

6 let, 6 mesecev

Prikaz nasprotnih navedb

Prikaz nasprotnih navedb: Dežela okusov: žar in pivnica ob Gradaščici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

2

Ocena gostilne: Dežela okusov | Foto Miha First

Foto: Miha First

V zvezi s člankom "Dežela okusov: žar in pivnica ob Gradaščici", ki smo ga na Siol.net objavili 25. maja 2017, smo od odvetnika Miloša Zarića, ki po pooblastilu zastopa Rosi Zgonc d.o.o., Eipprova 11, Ljubljana, prejeli zahtevo za prikaz nasprotnih navedb. Te objavljamo v obliki, kot smo jih prejeli, brez uredniških in lektorskih posegov. 

Odziv na in dopolnitev članka "Dežela okusov: žar in pivnica ob Gradaščici" objavljen na portalu Siol.net, dne 25. 5. 2017.

Izhodišče je vzeto iz zaključka oziroma povzetka članka na katerega podajamo odziv in ga dopolnjujemo. Vsekakor so navedbe, ki se nanašajo na napačen dan in nas, ujete na napačni nogi, s katerimi avtor zaključuje svoj članek, po naši ocene najbolj pravične in objektivne in kot bo pojasnjeno v nadaljevanju tudi utemeljene.

Najpoprej je potrebno izpostaviti, da je popolno zaprtje Eipprove ceste pred pričetkom turistične sezone 2016, ki je trajalo vse do konca leta 2016, botrovalo k strahovitemu upadu gostov, kar je preprečilo naš nadaljnji razvoj in našo hitro rastočo prepoznavnost med ljubitelji dobre hrane in dobrega piva. Smatramo tudi, da so nepravične navedbe, da poskušamo početi to kar počnejo Kralj žara, celjski Stari Pisker ali na Lentu v Jack&Joe, saj je bil od naštetih le Stari pisker odprt pred nami. Mi smo bili s svojo ponudbo med prvimi in še danes poskušamo začrtano pot nadaljevati z zagotavljanjem čim večjih užitkov vseh, ki nas obiščejo.

Dejansko verjamemo, da je na dotični dan, ko je avtor članka poskušal naše jedi in storitev prišlo do naše nam neljube zmožnosti podati kvalitetno in zadovoljujočo storitev, katero se trudimo našim strankam ponuditi ob vsakokratnem obisku. Dotični dan je bil dan po deževni soboti in ob lepem nedeljskem vremenu se nam je prvič v letu zgodilo da so bile takoj po odprtju restavracije v trenutku zasedene vse mize v restavraciji in na vrtu. Ta nenavadni naval pa nam je zaradi naše kadrovske podhranjenosti na naše veliko obžalovanje prinesel obilo nevšečnosti in je šlo čez mejo naših zmožnosti tako verjamemo, da je slednje botrovalo da so se dogajale morebitne napake oziroma manjši spodrsljaji.

Ne moremo se strinjati z navedbami, da naj bi se v tatarskem bifteku namesto zapovedanih sestavin nahajal dodatek velikih mojstrov kuhinje. Ne glede na dejstvo, da v naši gostilnici ponujamo cenovno sprejemljive storitve, se prav pri vsaki jedi potrudimo uporabiti najboljše sestavine, s katerimi se skrbno potrudimo, da jih v slast naših strank, ko take tudi uporabimo in postrežemo. Poskušamo tudi ne iskati nobenih bližnjic in prav ob vsaki pripravi jedi biti izvirni in originalni. Kar se tiče našega BBQ black angus steaka lahko navedemo le, da nikoli ni bil oglaševan kot dimljena jed, vsekakor se kot povedano pri izbiri mesa in dodanih sestavin trudimo, da bi slednje bile na najvišjem možnem nivoju, ne glede na dejstvo, da smo kot že izpostavljeno močno cenovno konkurenčni. Prav tako ne moremo mimo vprašanja, ki si ga avtor zastavlja glede dejstva ali je prekmurska gibanica hišna jed ali ne. Naša prekmurska gibanica je vsekakor naša hišna jed, katero poskušamo vsakokrat narediti čim bolj ukusno in na najvišji možni ravni. Prav naša prekmurska gibanica pa med našimi strankami uživa zelo všečen odziv in je večkrat posebej in močno pohvaljena, kot je to tudi z našimi mnogimi ostalimi jedmi.

Vsekakor pa za dotični dan avtorju verjamemo, da je vse "teklo prepočasi". Izpostaviti pa moramo, da se smo poleg težav zaradi zaprtja in prenove Eipprove ulice in že navedenega velikega upada obiska naše restavracije, v oktobru 2016 doživeli še velik požar, ko nam je pogorel večji del naših delovnih prostorov in tudi del restavracije in smo bili ustavljeni z razvojem in dodatnim zaposlovanjem osebja. Tako so se dotičnega dne res pojavile kadrovske težave (kar se je pripetilo resnično izjemoma), zavedamo se, da navedena dejstva ne opravičujejo našega spodrsljaja, vendar smo v polnem zagonu iskanja dodatnega personala.

Kot zaključek želimo dodati, da si želimo vsakemu našemu gostu ponuditi maksimalno kvaliteto uslug, tako v smislu naše ponudbe, kot tudi njene izvedbe, za sprejemljivo in korektno ceno. Prav tako si želimo, da bi vsak naš gost pri nas našel prijetno izkušnjo ter v njej resnično užival. Verjamemo, da vseh gostov ob vsakem času v celoti ne more zadovoljiti nihče, mi pa bomo vsekakor kot do sedaj poskušali stremeti, da bo naše zadovoljstvo gostov vedno čim večje.

Ne spreglejte