Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 7. 2022,
20.00

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

fast food hrana Perutnina Ptuj PR članek

Sobota, 9. 7. 2022, 20.00

1 leto, 9 mesecev

Perutnina Ptuj s prvo restavracijo hitre prehrane Pišek plac

Oglasno sporočilo

Novo ponudbo so predstavili v okviru včerajšnjega odprtja restavracije s hitro prehrano Pišek plac, ki se nahaja v pokriti tržnici BTC v Ljubljani, kjer ima Perutnina Ptuj (PP) tudi lastno maloprodajno trgovino od skupno blizu 200 trgovin v Sloveniji, na Hrvaškem, v BiH in Srbiji. Te skupaj ustvarijo okoli deset odstotkov vseh prihodkov od prodaje na letni ravni.

PP Pišek plac_BTC Lj | Foto:

Perutnina Ptuj je tako prvi proizvajalec perutninskega mesa v Sloveniji z lastno restavracijo hitre prehrane s poudarkom na kakovostnih obrokih iz piščančjega in puranjega mesa.

Slavnostni trak ob odprtju Pišek placa sta prerezala mag. David Visenjak, direktor za trženje v Skupini Perutnina Ptuj, in Albina Vrbnjak, vodja maloprodaje Slovenija. | Foto: Slavnostni trak ob odprtju Pišek placa sta prerezala mag. David Visenjak, direktor za trženje v Skupini Perutnina Ptuj, in Albina Vrbnjak, vodja maloprodaje Slovenija.

Svojo ponudbo v Perutnini Ptuj oblikujejo s posluhom o potrebah današnjega življenjskega stila. Tako so celovito prenovili sam objekta in tudi obstoječo ponudbo fast food in jo poleg pečenih delov piščančjega in puranjega nadgradili še z novimi jedmi: Chrispy burger, BBQ burger, Grill burger, Crispy wings BOX, Pečen pišek in Poli Dog.

Odprtje restavracije s hitro prehrano Piešk plac 14.7. | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je PERUTNINA PTUJ D.O.O.

Ne spreglejte