Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 9. 2015,
9.17

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

advertorial burek natečaj

Torek, 1. 9. 2015, 9.17

2 meseca, 1 teden

Natečaj, ki ga že nestrpno čakamo: izdelaj svoj burek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Koliko različnih burekov ste že poskusili in kateri je vaš najljubši? Če ste oboževalec te okusne jedi, imamo dobro novico: prav vi lahko izumite nov okus bureka, čisto po svoji meri! Kako?

Kako do bureka čisto po vašem okusu?

Če boste sodelovali v nagradnem natečaju Pekarne Pečjak, ste na koncu lahko prav vi tisti, ki dobite burek čisto po vaši meri, saj ga bo posebej za vas spekla Pekarna Pečjak. Še več: če boste poslali zares slasten recept, bureka ne boste jedli le vi, temveč ga bo mogoče najti v izbranih trgovinah Pekarne Pečjak, morda celo pod vašim imenom!

Kam po navdih?

Boste sprejeli naš izziv? Za boljši navdih pri ustvarjanju receptov si kakšnega od burekov Pekarne Pečjak privoščite že zdaj, morda ravno medtem dobite novo zamisel.

Izbirate lahko med mesnim, z okusom pice, skutno-špinačnim, porovim, skutnim in nekoliko slajšim – jabolčnim. To, kakšen burek se bo na trgovinskih policah morda pridružil naštetim, pa je zdaj odvisno tudi od vas!

Kakovosten obrok, tudi ko zmanjka časa

V času, ko se vedno pozneje vračamo iz služb, včasih zmanjka časa za kuhanje in pripravljanje kakovostnega obroka, zato večkrat posežemo po hitri prehrani, ki pa ne velja za najbolj zdravo.

Pekarna Pečjak se že ves čas obstoja trudi, da bi tudi za tiste z malo časa našla rešitev – hitro pripravljen obrok, ki pa je tudi kakovosten.

Zato ustvarjajo izdelke, ki so po okusu in kakovosti enaki tradicionalno pripravljeni hrani, a jih je mogoče pripraviti v le pol ure ali celo manj. Zato so njihovi izdelki priljubljeni v vse več gospodinjstvih, pa tudi v hotelih in restavracijah, v šolah, vrtcih in bolnišnicah.

Ni vsak burek enako dober in zdrav …

Med ljudmi boste našli različna mnenja o bureku, a dejstvo je, da je burek lahko zelo kakovosten obrok, če se proizvajalec drži visokih standardov proizvodnje in izbira kakovostne sestavine. K temu stremi tudi Pekarna Pečjak.

Ne spreglejte