SiolNET. Trendi Kulinarika
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najbolj kul restavracije, ki jih morate obiskati prihodnje leto

0

termometer

Po vseh lestvicah najboljših je bilo le vprašanje časa, kdaj bo kdo sestavil še lestvico najbolj kul restavracij. To so storili pri Forbesu in vsaj dve gostilni na seznamu nista daleč od Slovenije.

Restavracije, ki jih ni na seznamih najboljših in med katerimi ni razvpitih imen, obenem pa nanje prisegajo poznavalci, ki jih prav nič ne moti, da se množice izogibajo njihovih najljubših institucij. Če ješ v teh restavracijah, pomeni, da se spoznaš. To je bilo vodilo revije Forbes pri sestavljanju lestvice najbolj kul restavracij leta 2016, pri čemer so za pomoč zaprosili tri poznavalce, kulinaričnega kritika Andyja Halyerja, menda edinega človeka na svetu, ki je jedel v vseh restavracijah s po tremi Michelinovimi zvezdicami, Kristiana Braska Thomsena, organizatorja razkošnih gastronomskih dogodkov in kulinaričnega novinarja Matta Gouldinga.

Vprašanje je bilo preprosto – katere restavracije bi priporočili svojim prijateljem? Iz odgovorov je nastal ta seznam 16 najbolj kul restavracij leta 2016 (v naključnem vrstnem redu):

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin