Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 10. 2023,
14.11

Osveženo pred

6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kulinarika Beljak Brasserie Antoan PR članek

Sreda, 18. 10. 2023, 14.11

6 mesecev

LUKSUZNA GASTRONOMSKA SENZACIJA Z VZDUŠJEM EVROPSKE METROPOLE

Le uro vožnje iz Ljubljane se je odprla brasserie, kavarna in bar Antoan

Oglasno sporočilo

V središču živahnega novozgrajenega kompleksa Maxpalais v Beljaku se je odprla restavracija, kavarna in bar v enem z imenom Antoan. Antoan v Beljak prinaša vzdušje evropskih metropol, zasnovan pa je bil kot prostor za uživanje v vseh majhnih ter tudi velikih in pomembnih trenutkih, pa naj gre za jutranjo kavo in zajtrk, sproščeno kosilo s prijatelji, odmor po napornem delu, dan z vrhunskimi koktajli ali večerjo v sproščenem vzdušju.

Antoan Brasserie_4 | Foto: Brasserie Antoan Foto: Brasserie Antoan

Z le uro vožnje iz Ljubljane je Beljak idealna destinacija za dnevne pobege ali izlete ob koncu tedna čez vse leto. To očarljivo koroško mestece na avstrijski strani meje svojim obiskovalcem ponuja različne načine počitka in uživanja, od razvajanja v wellnessu do pohodništva in smučanja. Temu seznamu vsekakor velja dodati obisk Antoana, nove avstrijske gastronomske senzacije.

Ko luksuz sreča avanturo

Chef Hermann Andritsch je zasnoval kulinarično pustolovščino, osredotočeno na čisti užitek, in jo nato prevedel v pester jedilnik, ki vključuje klasične francoske jedi ter kreacije po navdihu italijanske in avstrijske kuhinje. Rezultat je znana, a nekoliko drugačna kulinarična izkušnja, ki združuje tradicijo in sodobne tehnike priprave hrane.

Pri Antoanu je prizadevanje za visoko kakovost, pozornost do detajlov in tiho razkošje v najpreprostejši obliki mogoče videti na vsakem krožniku, slišati v ritmih glasbe, čutiti v vsakem grižljaju in vzdušju z ambicijo, da bi to posebno mesto postalo ena izmed priljubljenih gastronomskih lokacij v mestu, pa tudi Avstriji.

Antoan z navdihujočo kuhinjo in vrhunskim točilnim pultom toplo pozdravlja vse posebne dogodke, družinska praznovanja in dragocene trenutke s prijatelji, ki se spremenijo v najlepše spomine.

Antoan Brasserie_21 | Foto: Brasserie Antoan Foto: Brasserie Antoan

Prefinjena ureditev

Razkošno, a brezčasno notranjo opremo Antoana sta ustvarila mednarodno nagrajeni arhitekt Dean Franić in umetnik Saša Šekoranja iz zagrebškega Studia Franić - Šekoranja, ki deluje od leta 2011. V svoj bogat portfelj so vključili interjerje, kot so rovinjski hotel Adriatic, dubrovniški Excelsior, Wine Hotel Meneghetti, zagrebški Kaptol Boutique Cinema, hotel Hilton in številni drugi projekti.

Akademski slikar Saša Šekoranja je ob notranji opremi poskrbel za vizualno identiteto ob podpori zagrebške marketinške in PR-agencije Alert, ki je bila odgovorna tudi za samo odprtje Antoana.

Natali Mosser | Foto: Brasserie Antoan Natali Mosser Foto: Brasserie Antoan

Pristno in elegantno

Prostor Antoana je bil zasnovan tako, da je pristen, z bogatimi materiali in teksturami, ki so med seboj usklajeni. Vsaka podrobnost je skrbno izbrana, od pohištva po meri do umetnin in specifičnih okraskov. Stene, ki jih poživijo niše v lesenih oblogah, teksturirane tapete in stenske obloge ter dominantna črtasta tla, ustvarjajo prostor z edinstvenim značajem.

Rezultat je zračen prostor z veliko sloga, ki pušča vtis vedrine in sproščenosti, hkrati pa izžareva brezčasno eleganco. Popolno harmonijo prostora, hrane in vzdušja zaokroža skrbno izbrana glasba, tako da bo čas, preživet v Antoanu, najprijetnejši del vašega dneva.

Fotogalerija
1 / 5

Začnite načrtovati obisk Beljaka že danes in se nam pridružite na kulinaričnem popotovanju.

Se vidimo v Antoanu!

Več informacij najdete na www.antoan.at.

Naročnik oglasnega sporočila je ALERT D.O.O.

Ne spreglejte