SiolNET. Trendi Kulinarika
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Katera ekipa je s svojimi dobrotami bolj navdušila Slovence?

0,08

termometer

 | Foto: FerFud
Foto: FerFud

Po skoraj dveh mesecih kulinaričnega popotovanja po Sloveniji se je končal "dvoboj", v katerem sta se ekipi ljubljanskega Centra kulinarike in turizma Kult316 ter mariborske restavracije Sedem borili za strokovno ekskurzijo v vrhunsko špansko restavracijo.

Ekipi Centra kulinarike in turizma Kult316 in restavracije Sedem sta na 50 obiskih dogodkov postregli več kot deset tisoč finih grižljajev in s posebnima voziloma FerFud DUEL opravili več kot 7.200 kilometrov. Številni obiskovalci so določili, da se na podlagi fer kriterijev na strokovno ekskurzijo v vrhunsko špansko restavracijo Arzak odpravljata Urška in Andraž iz ekipe Kult316.

FerFud | Foto: FerFud Foto: FerFud

Preberite še oceni restavracij Kult316 in Sedem:


"Navdušenje je neizmerno," sta povedala Urška in Andraž. "Že samo sodelovanje v tem projektu je bilo super, zdaj pa še ekskurzija. Odštevava minute in komaj čakava naslednji korak v svojem kulinaričnem popotovanju." Tudi Pia in Tjaša iz ekipe Sedem sta dejali, da je bilo to "nepozabno doživetje, posebej dragoceno tako zaradi novih kuharskih veščin kot zaradi čisto osebnih izkušenj druženja z obiskovalci po vsej državi. Res lepa zgodba, s katero smo gotovo pridobili vsi."

FerFud | Foto: FerFud Foto: FerFud

Na sklepnem dogodku na Pogačarjevem trgu se je mudila tudi ekipa Planet TV, Anja Ciglarič je med drugim poklepetala z zmagovalcema:

[video: 65209 / ]

Fini grižljaji iz sestavin odlične kakovosti so bili tudi letos na voljo po fer ceni, ki so ji obiskovalci lahko dodali znesek po svojih zmožnostih in okusu. Hofer, ki je nosilec projekta, je zbrani prispevek v vrednosti 5.798,96 evra namenil projektu Botrstvo, enak znesek pa kot dodatno plačilo razdelil med ekipi. Na zaključnem dogodku so obiskovalci donirali še dodatnih 781,80 evra, kar je Hofer prištel k donaciji Botrstvu. Tako je končen skupni znesek za fer namen 6.580,76 evra.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 28
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin