SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Barcaffèjeve Dobre ideje za lepši dan rišejo nasmehe gostincem

Oglasno sporočilo

Gostinci so med epidemijo morali večkrat zapreti vrata svojih obratov. Nekaterim je uspelo dejavnosti prilagoditi novim razmeram, drugi so bili primorani prenehati obratovati. Dodatne ovire so jim povzročali še nakup obvezne opreme za preprečevanje širjenja virusa, nepredvideni logistični in distribucijski zapleti, omejena strežba in pogosto oženje kadra. To je zgolj nekaj težav, s katerimi se gostinci spopadajo že več kot leto dni. Na pomoč pa jim zdaj lahko priskočiš tudi ti!

Barcaffe | Foto:

Deli svoje ideje, najboljšo bo Barcaffè espresso nagradil s pet tisoč evri!

Zadnje leto se zdi na prvi pogled precej mračno. A človeštvo zna v temnih trenutkih najti žarek upanja. Če stopimo skupaj, lahko s solidarnostjo in inovativnostjo izboljšamo svet. Tega se zavedajo tudi pri znamki Barcaffè espresso.

Spodbujajo te, da deliš svoje ideje in z njimi polepšaš dan gostincev

Prvih 50 objavljenih idej na spletnem mestu www.barcaffe.com bo prejelo paket kave v vrednosti 40 evrov, najboljšo idejo pa bo Barcaffè espresso nagradil s pet tisoč evri, namenili jo bodo izvedbi učinkovite poslovne rešitve. Branka Pogačnik, vodja blagovne znamke Barcaffè espresso v Sloveniji, pravi, da želijo spodbuditi predvsem solidarnost, širjenje obzorij, dobre poslovne rešitve in konstruktivne ideje. Prav vsaka ideja lahko rodi novo, ki bo nekomu polepšala dan.

Nobena ideja ni napačna

Pri znamki Barcaffè pravijo, da razmišljajte široko, saj si resnično želijo, da bi spletno mesto www.barcaffe.com postalo stičišče širjenja pozitive. Nobena ideja zanje ni napačna. Verjamejo, da bodo ljudje stopili skupaj v želji, da pomagajo in da si pokažemo, da nam ni vseeno. Zato pričakujejo poln nabiralnik dobrih rešitev – od poslovnih idej do predlogov gostinske opreme, ki v obdobju nove realnosti lajša delo gostincev. Dobrodošle so tudi dobre prakse iz tujine, pobrskajte po spletu, opazujte sosede.

Barcaffe | Foto:

Kako do ideje?

Vsak svoj navdih najde drugje. Kdaj lahko tuhtamo ves dan in razmišljamo na vse pretege, da se nam utrne kakšna dobra ideja, a se to ne zgodi. Do prave zamisli pridemo tako, da poznamo težavo – se poglobimo v problematiko, zberemo podatke, se pogovorimo z ljudmi, ki čutijo enako težavo. V našem primeru so to gostinci, obiskovalci gostinskih obratov, inšpektorji, dobavitelji in še kdo. Več glav več ve je rek, ki zelo drži. Učinkoviti ideji smo tako že bližje.

Ob premlevanju in iskanju navdiha si privoščite dobro kavo – Barcaffè espresso za lepši dan. In še najpomembnejši korak: idejo si nujno zapišite, da je ne izgubite! Nato svoje zapisane ideje pošljite na naslov, ki ga boste našli na spletnem mestu www.barcaffe.com.


Naročnik oglasne vsebine je ATLANTIC DROGA KOLINSKA, D. O. O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin