Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 10. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Kanal AMC

Foto: Kanal AMC

Natisni članek

advertorial Fear the Walking Dead AMC

Ponedeljek, 23. 10. 2017, 7.00

2 meseca, 2 tedna

Igralci serije Fear the Walking Dead se bodo družili na konvenciji Walker Stalker

Vsebino omogoča Kanal AMC

Foto: Kanal AMC

Kot nam je pred kratkim v svoji objavi na Instagramu izdal Sam Underwood, se bo tudi on udeležil težko pričakovane konvencije Walker Stalker, ki bo v Atlanti potekala konec meseca.

Fear the Walking Dead AMC | Foto:

Igralec je vsem oboževalcem serije Fear the Walking Dead dobro poznan kot Jeremiah Otto Jr. - Jake, saj se je do pred kratkim na naših malih zaslonih pojavljal v drugem delu tretje sezone te kultne AMC-jeve serije.

Kar trije predstavniki FTWD na konvenciji

Fear the Walking Dead AMC | Foto:

Čeprav se je serija pravkar končala na napet in pretresljiv način, bo morda prav Walker Stalker Con v Atlanti ponudil kakšen odgovor na naša vprašanja.

Konvencije se bosta poleg Sama Underwooda udeležila tudi Colman Domingo, ki v seriji odlično igra inteligentnega in pretkanega Victorja Stranda, ter Kim Dickens, vsem poznana kot Madison Clark, gonilna sila apokaliptičnega sveta.

Kaj prinaša prihodnost

Fear the Walking Dead AMC | Foto:

Kot je na tovrstnih konvencijah v navadi, bodo igralci veliko časa namenili druženju s svojimi najzvestejšimi oboževalci.

Vsi mi, ki smo za obisk konvencije žal predaleč, pa se lahko veselimo morebitnih novičk in skrivnosti, ki jih igralci ob tovrstnih priložnostih radi izdajo.

Poleg tega, da bo Sam zagotovo spregovoril o tragičnih dogodkih tretje sezone, povezanih z njegovim likom, pa bosta Colman in Kim morda odgovorila na kakšno zanimivo vprašanje, ki se je porodilo ob koncu še ene uspešne sezone te serije: kaj našim likom prinaša prihodnost? Se moramo pripraviti na žalostni konec nekaterih izmed njih, potem ko nas je zadnja epizoda pustila v negotovosti glede njihove prihodnosti?

Predvsem pa nas zanima, kaj porečejo na najnovejše novice, da se nam obeta križanje serij Fear the Walking Dead in The Walking Dead.

 

Ne spreglejte