Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 12. 2017,
19.47

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,08

Natisni članek

Dan. sejem erotike Celje Vtisi Vtisi šov seks spolnost erotika

Ponedeljek, 4. 12. 2017, 19.47

2 meseca

Erotični sejem v Celju: od orgazmičnih masaž do vročih šovov z zvezdami erotike #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,08

Jubilejni deseti erotični sejem v Celju je obiskovalcem letos ponudil kar 70 nastopov zvezd in zvezdnikov zabavne industrije za odrasle. V okviru sejma so obiskovalcem prvič predstavili umetnost zapeljevanja in masaže ter čutnost tantrične spolnosti. Na svoj račun so prišli tudi ljubitelji izklesanih teles slačifantov in doživetij v slogu erotične uspešnice 50 odtenkov sive.

Novinarka: Samanta Gomboc/Video: Planet TV


Slovenci svoje spolno življenje še vedno doživljamo precej sramežljivo, opaža redna obiskovalka celjskega erotičnega sejma, ki si upa nekaj več. "Zame je to čudovito. Slovenija to potrebuje, Slovenija potrebuje seks, nekaj novega. Dovolj je tega, da ugasnemo luči in gremo delat otroke," je za oddajo Dan. na Planet TV povedala obiskovalka Dragana.

Orgazmične masaže in vroči šovi potešili radovednost obiskovalcev

Trendi se spreminjajo, saj si številni prav na sejmu upajo poskusiti več kot običajno. "Vau! Se opravičujem, ker ne morem povedati kaj več, ampak bilo je orgazmično," je izkušnje s tantrično masažo opisala ena od obiskovalk.

Manj zgovorne so bile zvezde erotike, ki pa zato lahko pokažejo veliko več. "Vse je naravno!" je dejala zvezdnica pornofilmov Vicky Love.

Obiskovalce zanimali predvsem vibratorji in vaginalne kroglice

Vroči šovi so zagotovo dogodki, ki ogrejejo vedoželjne obiskovalce. Večina jih namreč pride raziskovat, opažajo ponudniki erotičnih igračk. "Veliko povprašujejo po osnovnih zadevah, kot so na primer majhni vibratorji, vaginalne kroglice in podobno," je pojasnil direktor podjetja Skrivnosti.com Matej Fajdiga.

Ko govorimo o igračkah, so te lahko tudi sladke. Poželenje namreč gre z roko v roki s porednimi sladkarijami, sploh če si privoščite čokolado z afrodiziakom. "Čokolade z afrodiziakom se nikdar in nikoli ne grize, ampak se jo vedno slastno in lepo poliže. Deluje v roku od deset do petnajst minut," je pojasnila Petra Flerin iz Palače sprostitve.

Tisti, ki ne prisegajo na poredne slaščice, pa so si na sejmu lahko privoščili seksi poslikavo telesa ali pa kupili kos spodnjega perila, ki ga sicer nikoli ne bi izbrali.

Ne spreglejte