Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 10. 2024,
18.10

Osveženo pred

2 dneva, 1 ura

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,79

Natisni članek

Natisni članek

astrološke zanimivosti astrološke zanimivosti nebesna znamenja astrologija horoskop strelec horoskop lev horoskop horoskop

Četrtek, 24. 10. 2024, 18.10

2 dneva, 1 ura

To sta najsrečnejši nebesni znamenji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,79
veselje, jesen, sonce | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vsi poznamo kakšno osebo, ki vedno, ne glede na okoliščine, izžareva pozitivnost. Včasih se zdi, da jih sreča spremlja na vsakem koraku, in vedno so tukaj, da vam polepšajo dan. Sodeč po astrologiji se takšni ljudje praviloma rodijo v enem od teh dveh znakov horoskopa.

Strelec

Če obstaja znamenje, ki je praktično ves čas nasmejano in pripravljeno na pustolovščine, je to strelec. Strelci so rojeni optimisti in na življenje vedno gledajo s svetle plati. Svet vidijo kot veliko igrišče, vsak nov izziv pa kot priložnost za rast in zabavo.

Kaj je njihova skrivnost pri doseganju sreče? Ne oklepajo se preteklosti in se ne bojijo prihodnosti. Živijo v trenutku, vesolje pa to prepozna in jih nagrajuje. Sreča se drži pogumnih, strelci pa so v svojem bistvu neizmerno hrabri. Odprtost za nova doživetja in neumoren lov za vznemirjenjem jih vsakič znova nagradita.

Lev

Ko lev vstopi v prostor, ga je nemogoče ignorirati – njegova prisotnost je očitna, sreča pa jih preprosto obožuje. Levi so prepričani, da si zaslužijo vse najboljše, in to pogosto tudi dobijo. Njihova samozavest privlači priložnosti, kot cvetje privlači čebele.

Levi v sreči ne uživajo sami, ampak jo radi tudi delijo z drugimi. Vedno slavijo z navdušenjem, pa naj gre za majhne vsakodnevne radosti ali velike življenjske uspehe. Njihov magnetizem in pozitiven odnos sta tako močna, da se jim nesreča preprosto ne more preveč približati.

Preverite svoj dnevni horoskop.

pisarna, prenosnik
Trendi Teh znakov horoskopa si ne želite za sodelavce
poslovnež, prenosnik
Trendi Najbolj pohlepni ljudje se rodijo v teh znamenjih
par, odnos, prepir, ločitev, razhod
Trendi Znaki horoskopa, ki se ločujejo pogosteje kot drugi
Ne spreglejte