Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 7. 2024,
22.14

Osveženo pred

2 uri, 11 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,07
horoskop bik horoskop devica horoskop kozorog nebesna znamenja astrologija horoskop 2024 horoskop horoskop

Natisni članek

Petek, 19. 7. 2024, 22.14

2 uri, 11 minut

Moški, rojeni v teh znakih, so pravi za stabilno zvezo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,07
družina | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Če si ob sebi želite racionalnega, stabilnega in sposobnega moškega, se osredotočite na tri nebesna znamenja.

Bik

Moški, rojeni v znamenju bika, slovijo po zanesljivosti in stabilnosti. Vlada jim Venera, planet ljubezni in lepote, zato so v zvezi naravno pozorni in zvesti. Ker so zelo racionalni, sprejemajo premišljene odločitve, v zvezi pa se je mogoče vedno zanesti nanje, ker imajo radi rutino in varnost.

Biki nadvse cenijo stabilnost in varnost. Ker so praktični in ljubijo udobje, so popolni partnerji v dolgotrajnih zvezah. So potrpežljivi, zvesti in vedno pripravljeni na to, da so v oporo svojim ljubljenim. Biki ne bežijo od obveznosti in se vedno trudijo ustvariti dom, poln ljubezni in harmonije.

Kozorog

Kozorogi so znani po ambicioznosti in odgovornosti. Ker jim vlada Saturn, planet discipline in strukture, se kozorogi vseh področij življenja lotevajo z resnostjo in osredotočenostjo. Ker so racionalni in tudi pod pritiskom ostanejo mirni, so izvrstni partnerji, ki vam vedno stojijo ob strani, ko je treba sprejeti pomembno odločitev ali prebroditi izzive.

So zelo organizirani in osredotočeni na svoje cilje. V zvezi so zvesti in predani, trudijo se, da svoji družini vedno zagotovijo varnost in stabilnost. Ker so privrženi tradiciji in konservativnim vrednotam, so zanesljivi in odgovorni možje, ki znajo najti ravnotežje med kariero in družino. Znani so tudi po svoji potrpežljivosti in čustveni podpori, zato so idealni partnerji.

Devica

Moški, rojeni v znamenju device, so metodični in analitični. Vlada jim Merkur, planet komunikacije in razmišljanja, zato device na življenje gledajo z racionalnostjo in osredotočenostjo na podrobnosti. Ker obožujejo organizacijo in red, so izjemni partnerji, ki znajo upravljati vsakodnevne izzive in v zvezi vzdržujejo harmonijo.

Device slovijo po marljivosti in predanosti. V zvezi so skrbni partnerji, ki si vedno prizadevajo za dobro svojih ljubljenih. Ker znajo težave rešiti na praktičen in metodičen način, so v težkih obdobjih zanesljiva opora. Moški, rojeni v tem znamenju, so tudi izjemno zvesti in predani, zato so idealni partnerji za tiste, ki iščejo stabilno in varno ljubezen.

Preverite svoj dnevni horoskop.

ljubezen, par, partner
Trendi Moški, rojeni v teh znakih, so največji lomilci src
mladenič, mladi
Trendi Ti astrološki znaki so prepričani, da so pametnejši od vseh
prepir, partnerstvo
Trendi Niso za skupaj: ti astrološki pari se ves čas prepirajo
Ne spreglejte