Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 1. 2018,
11.21

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,05

1

Natisni članek

pretep Mladen Vojičić Tifa Alen Islamović Bijelo dugme

Sreda, 10. 1. 2018, 11.21

6 let, 3 mesece

Tako sta se stepla pevca skupine Bijelo dugme #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,05

1

Bijelo dugme v Budvi | Foto Agencija Antonov/arhiv organizatorja

Foto: Agencija Antonov/arhiv organizatorja

Že vse od prvega dne novega leta se vleče saga o domnevnem pretepu pevcev legendarne skupine Bijelo dugme. Predstavniki glasbenikov to zanikajo, srbski tabloid pa je zdaj objavil posnetek obračuna.

Takoj po novem letu je eksplodirala novica, da sta na silvestrskem koncertu v črnogorskem letovišču Budva med sabo fizično obračunala Alen Islamović in Mladen Vojičić - Tifa, pevca skupine Bijelo dugme (prvi pevec skupine Željko Bebek ne nastopa z njimi). Tako omenjena pevca kot menedžer skupine Adis Gojak so navedbe srbskega tabloida Blic, ki je novico prvi objavil, takoj označili za neresenične.

Objavili posnetek pretepa

Zdaj pa je še en srbski tabloid, tokrat Scandal, objavil posnetek pretepa. Kot pišejo, je na posnetku jasno razvidno, da Islamović, ki je nastopil prvi, ni hotel z odra, ko bi se moral nanj povzpeti Tifa - ta je prvega začel žaliti, ko je Islamović vendarle odšel z odra, ga je Tifa na stopnicah z glavo udaril v čelo, Islamović pa mu je vrnil z brco.

Menedžer skupine: To je normalno, ljudje se vsak dan zmerjajo

Menedžer skupine Bijelo dugme še naprej trdi, da fizičnega obračuna med pevcema ni bilo. "Vsi skupaj smo stali v zakulisju, in ko je Tifa prišel z odra, se je na stopnicah spotaknil in odrinil Alena, ki je stal blizu. Alen ga je začel zmerjati, kar je običajno. Ljudje se vsak dan zmerjajo, normalno je, da sta se tudi onadva ob dveh zjutraj. Udarcev z glavo nisem videl," je za srbski tabloid dejal Gojak. "Najbolje bo, da vprašate njiju."

Tako prijateljska sta bila Islamović in Tifa leta 2011 na koncertu v Ljubljani. | Foto: Mediaspeed Tako prijateljska sta bila Islamović in Tifa leta 2011 na koncertu v Ljubljani. Foto: Mediaspeed

Pevca sicer o domnevnem incidentu nočeta govoriti. Islamović je za Blic že prej dejal, da noče ničesar komentirati in da sta s Tifo v dobrih poslovnih odnosih, Tifa pa ni dajal nobenih izjav.

Menedžer skupine Adis Gojak z Goranom Bregovićem. | Foto: Mediaspeed Menedžer skupine Adis Gojak z Goranom Bregovićem. Foto: Mediaspeed

Marca bodo igrali v Ljubljani

Skupina Bijelo dugme bo sicer 9. marca nastopila v ljubljanskih Stožicah. "Veselim se koncerta v Ljubljani, to bo naš največji koncert v Sloveniji doslej. Prihajamo z velikim 30-članskim orkestrom. V programu bodo vse tiste ljubezenske in vesele pesmi, ki jih ljudje radi poslušajo in pojejo," je pred velikim dogodkom povedal vodja skupine Goran Bregović, ki navedb o incidentu v Budvi ne komentira.

Ne spreglejte