Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 8. 2019,
16.46

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

lasje pričeska Evrovizija PR članek

Petek, 30. 8. 2019, 16.46

4 leta, 7 mesecev

Moroccanoil je uradni partner Evrovizije 2020!

Oglasno sporočilo

Izbor za pesem Evrovizije in profesionalna znamka za lase Moroccanoil spet povezujeta glasbeni in lepotni svet. Pred kratkim so namreč oznanili, da bo Moroccanoil uradni partner Evrovizije 2020 in da se bo v zaodrju trlo njihovih izdelkov. To pa še ni konec: sklenili so dolgoročno partnerstvo, ki velja do leta 2024.

Morocan oil | Foto:

Moroccanoil bo na dogodek poslal svojo profesionalno ekipo, ki bo skrbela za popolne pričeske in inovativne stajlinge nastopajočih. Tako bodo zagotovili, da bo največji glasbeni spektakel sijal v vseh pogledih. Že na letošnjem izboru v Izraelu je ekipa Moroccanoil poskrbela za pričeske, urejene do popolnosti. Izbor 2020 bo na Nizozemskem, točen datum in lokacija pa še nista znana.

Morocan oil | Foto:

Moroccanoil ponuja inovativne formule, enostavne za uporabo, ki dramatično spremenijo vse vrste in tipe las v lepe, zdrave in naravno sijoče ter prinašajo rezultate. Izdelki so hitro postali svetovna senzacija, ki so jo za svojo vzeli največji svetovni zvezdniki, modni, filmski in televizijski stilisti, uredniki najprepoznavnejših modnih revij in ženske po vsem svetu. Izdelki Moroccanoil so stalnica v zaodrjih vseh večjih svetovnih modnih revij.

Nenehno jih uporabljajo najboljši stilisti pri snemanju naslovnic, modnih editorialov in drugih uredniških prispevkov najuglednejših revij. Moroccanoil je prisoten tudi na največjih dogodkih filmskega in glasbenega sveta, kot so podelitve oskarjev, zlatih globusov, grammyjev, MTV-nagrad, zdaj pa seveda tudi na Evroviziji.

Morocan oil | Foto:


Naročnik oglasne vsebine je ILIRIJA, D.O.O.

Ne spreglejte