Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
14. 5. 2018,
12.29

Osveženo pred

1 mesec, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,46

2

Natisni članek

Nova zvezda Slovenije Nuška Drašček Natalija Verboten Lea Sirk

Ponedeljek, 14. 5. 2018, 12.29

1 mesec, 3 tedne

Kaj si o Leinem nastopu na Evroviziji mislita znani pevki?

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,46

2

Lea Sirk | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Za komentar o nastopu Lee Sirk na letošnji Evroviziji smo prosili komentatorki šova Nova zvezda Slovenije, Natalijo Verboten in Nuško Drašček, ta nam je priznala, da je tudi sama ob Lei navijala za Izraelko Netto.

Kdo je Netta, izraelska pevka, ki je zmagala na Evroviziji? #foto #video

Med tistimi, ki so bili navdušeni nad nastopom naše predstavnice na letošnji Evroviziji, Lee Sirk, sta tudi znani slovenski pevki Nuška Drašček in Natalija Verboten, ki trenutno ocenjujeta mlade talente v šovu Nova zvezda Slovenije na Planet TV. Natalija pravi, da je bila Lea na odru izredno prepričljiva, Nuška pa je kar ni mogla prehvaliti:

Meni se je zdelo fenomenalno – vokalno brezhibno, energija do konca, punce so bile "nabrite"! Vse je delovalo sproščeno, nasmeški in oči so se bliskali. Res, res sem bila navdušena in zelooo vesela uvrstitve v finale!

Najbolj ju je navdušila z vsem paketom, odličnim petjem, odrskim nastopom in energijo, pravi Natalija, Nuška pa dodaja, da predvsem s profesionalnostjo. "Na takem odru je nemogoče, da se ti vsaj malo ne zatresejo hlače, ampak tu se potem poznajo leta in leta izkušenj in nastopov – ves nastop je bil videti kot nekaj, kar naredijo punce tako, mimogrede, čeprav so za njimi ure in ure treningov in priprav."

Poleg Nuške in Natalije mlade talente v šovu Nova zvezda Slovenije ocenjujejo še Goran Lisica - Fox (na sredini) ter Uroš Smolej in Tomaž Mihelič. | Foto: Planet TV Poleg Nuške in Natalije mlade talente v šovu Nova zvezda Slovenije ocenjujejo še Goran Lisica - Fox (na sredini) ter Uroš Smolej in Tomaž Mihelič. Foto: Planet TV

Netta zna odlično vzbuditi pozornost

Poleg Lee je bila Nuškina favoritka prav zmagovalka, Izraelka Netta s pesmijo Toy (Igračka, op. p.), medtem ko je bil Nataliji najbolj všeč Avstrijec Cesár Sampson s pesmijo Nobody but You. Natalija je za zmagovalko povedala le, da zna odlično vzbuditi pozornost, Nuško pa je navdušila zaradi več stvari:

Vokalno me je pritegnila zaradi raznolikosti, moči, dobre barve in čisto svojega stila; v skladbi pokaže res veliko nians, vse prek nekega skoraj "anime" lika, ki pa ni igračka (smeh, op. p.)! Da seveda močnega sporočila niti ne omenjam. Vse to, zapakirano v tak igriv, vokalno-ritmično močen paket se je meni zdelo fascinantno in mi je od prvega poslušanja ostalo v ušesu.

>> Lanski zmagovalec Evrovizije opljuval letošnjo favoritko
>> Kaj o slovenski predstavnici pravi nekdanja evrovizijska zmagovalka? #video

Sicer pa je bilo Nuški všeč še več izvajalcev; poleg Izraelke tudi predstavniki Nemčije, Romunije in Francije pa tudi Albanec, "ki je imel enega od najboljših vokalov". Sprva tudi Čeh, a jo je potem v živo kar malo razočaral, pravi, a dodaja, da je letos na Evroviziji slišala kar nekaj dobrih skladb.

Šov Nova zvezda Slovenije je na sporedu vsako soboto ob 21.15 na Planet TV.
Ne spreglejte