Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 11. 2011,
14.28

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Michael Jackson dokumentarni film

Petek, 11. 11. 2011, 14.28

3 leta, 7 mesecev

Jacksonova družina proti predvajanju Murrayjevega dokumentarca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kot smo že pisali pred dnevi, bo danes premierno predstavljen dokumentarec Conrada Murrayja, čeprav se je družina pokojnega Michaela Jacksona trudila, da bi preprečila njegovo predvajanje.

Conrad Murray je posnel dokumentarni film z naslovom Michael Jackson and the Doctor: A Fatal Friendship. Kamere so sledile zdravniku Conradu Murrayju vse od petih mesecev po smrti pop zvezdnika do sojenja, na katerem je bil spoznan za krivega umora zaradi malomarnosti. Televizijska mreža MSNBC bo dokumentarec po napovedih predvajala danes in v ponedeljek, saj se je poskus Jacksonove družine, da dokumentarca ne bi predvajali, izjalovil.

Za slednje pa si je prizadevala predvsem Michaelova sestra LaToya Jackson, ki je na Twitter zapisala: "Govorila sem s svojimi odvetniki, da bi ugotovili, kako bi lahko preprečili predvajanje tega dokumentarnega filma." Včeraj pa je bila nad mrežo MSNBC naravnost zgrožena: "Moralno nerazumljivo je, da bo obsojeni kaznjenec dobil status zvezdnika, prav to se bo zgodilo, če bo mreža MSNBC predvajala ta dokumentarec." LaToya pa se bo danes trudila, da bi ga vsaj njihova družina videla, preden ga predvajajo celotnemu ameriškemu prebivalstvu.

Jermaine ne bo ukrenil ničesar, ampak dokumentarni film ignoriral

Jermaine Jackson pa se niti ne meni za ta film in vso pozornost, ki jo bo zaradi dokumentarnega filma prejel zdravnik Conrad Murray. "Slišim govorice, kaj naj bi Murray povedal v dokumentarcu. Ob tem mi je slabo, ampak sem se odločil, da bom to zadevo preprosto ignoriral, saj imamo večje skrbi kot nek dokumentarec, v katerem je polno laži," je na svoj Twitter zapisal Jermaine Jackson.

Upravljavca Michaelovega premoženja John Branca in John McClain pa sta na vse večje televizijske mreže, ki so naznanile, da bodo po današnji premieri dokumentarni film predvajali, poslala pismo s prošnjo, naj ne predvajajo dokumentarca. Najprej pa sta pismo poslala mreži MSNBC, v katerem sta zapisala: "Ko so Conrada Murrayja odpeljali v pripor z rokami v lisicah, smo izvedeli, da bo vaša televizijska mreža predvajala ta dokumentarec v petek zvečer, kot da bi bil najbolj cenjen zvezdnik. Ta dokumentarec pa daje Conradu Murrayju možnost, da svojo krivdo prevali na Michaela Jacksona."

Najverjetneje pa družina niti upravljavci njegovega premoženja ne bodo preprečiti predvajanja tega filma, po nekaterih informacijah pa Conrad Murray naj ne bi prejel niti beliča od zaslužka tega dokumentarnega filma.

Ne spreglejte