Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 2. 2013,
9.28

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Slash Ljubljana

Natisni članek

Petek, 8. 2. 2013, 9.28

5 mesecev, 2 tedna

Slash bo danes razgrel občinstvo Hale Tivoli

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Eden od velikanov rokerske kitare bo z Mylesom Kennedyjem in The Conspirators danes razgrel ogrel ljubljansko občinstvo. Kot predskupina bodo nastopili slovenski The Tide.

V Ljubljani se bo Slash, rojen kot Saul Hudson, ustavil v sklopu velike svetovne turneje ob izidu drugega solističnega albuma Apocalyptic Love. Za nastope je Slash sestavil ekipo glasbenikov na čelu s frontmanom Kennedyjem ter bobnarjem Brentom Fitzom, basistom Toddom Kernsom in dodatnim kitaristom Frankom Sidorisom.

Slashevi nastopi po besedah organizatorjev spadajo med najbolj vroče rock koncertne atrakcije, kar potrjujejo navdušeni odzivi občinstva in recenzije, ki ga ocenjujejo z odliko. V Ljubljani bo nastopil z izborom pesmi, ki vključuje tako hite Velvet Revolver, Slash's Snakepit in Guns N'Roses kot tudi material s samostojnih albumov.

Slash je priznan kot eden od najboljših kitaristov in avtorjev, vse odkar je pred skoraj 30 leti z Guns N'Roses in neprekosljivimi hiti, kot so Sweet Child O' Mine, November Rain in Paradise City osvojil svet.

Po razpadu Gunsov je kitarist sodeloval pri različnih projektih, med drugim je ustanovil Slash's Snakepit in Velvet Revolver. Nastopal je s priznanimi glasbeniki, kot so Micheal Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles in Ozzy Osbourne.

Tide se je v nastopih pred zvenečimi imeni že kalila ob koncertih Iron Maiden in Uriah Heep, za lokalno predskupino pa jih je izbral Slash. Slovenski rokerji, ki sodelujejo že osem let, so napovedali udaren, glasen in pravi rokerski nastop.

Ne spreglejte