Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 8. 2024,
9.06

Osveženo pred

2 uri, 9 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,35
Mike Orešar Oto Pestner New Swing Quartet

Natisni članek

Ponedeljek, 26. 8. 2024, 9.06

2 uri, 9 minut

Oto Pestner razkril prenovljeni New Swing Quartet: kdo je novi član?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,35
Oto Pestner | Foto Dominik Vrčon

Foto: Dominik Vrčon

V razprodanih Križankah je Oto Pestner priredil koncert z vrsto gostov, med drugim je na oder pripeljal tudi prenovljeni New Swing Quartet, v katerem ni več Tomaža Kozlevčarja.

Legendarni Oto Pestner je v petek napolnil ljubljanske Križanke, kjer je priredil samostojni koncert, na katerega je povabil vrsto glasbenih gostov oziroma kolegov.

Na odru so ga med drugim spremljale Irena Vrčkovnik, Nataša Mihelič, skupina Chicas, Teya, Saša Lešnjek in Kathy McGowen. Za presenečenje je Pestner poskrbel, ko je na oder povabil prenovljeno zasedbo New Swing Quarteta.

New Swing Quartet z novim članom Mikom Orešarjem | Foto: Dominik Vrčon New Swing Quartet z novim članom Mikom Orešarjem Foto: Dominik Vrčon

Potem ko se je v zasedbi pred tremi meseci zgodil razdor, ni bilo popolnoma jasno, kakšna bo njena prihodnost. Na koncertu je Pestner vendarle razkril, kako je New Swing Quartet videti zdaj. V njem ni več Tomaža Kozlevčarja, se pa je Pestnerju, Daretu Heringu in Marijanu Petanu pridružil Mike Orešar, vsestranski glasbenik, kitarist in producent.

Poglejte, kaj je Mike Orešar povedal v intervjuju za Siol.net:

Mike Orešar
Trendi Slovensko-kanadski glasbenik Mike Orešar: Če bi šel živet nazaj v Kanado s slovensko penzijo, sem lahko samo klošar

Pestner je sicer v petek v Križankah občinstvu priredil še eno presenečenje – na odru se mu je pridružil Alpski kvintet, katerega član je Pestner vse do danes.

New Swing Quartet
Trendi Iz New Swing Quarteta izločili Tomaža Kozlevčarja
Tomaž Kozlevčar, New Swing Quartet
Trendi Razdor v New Swing Quartetu: Tomaž Kozlevčar nam je pojasnil svojo plat zgodbe
Ne spreglejte