Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 12. 2015,
16.10

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Pickbox Disney SiOL TV

Petek, 4. 12. 2015, 16.10

8 let

Odštevajte do božiča z Disneyjevimi liki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Letošnji praznični december lahko sebi in vašim otrokom polepšate z Disneyjevimi animiranimi in igranimi klasikami, ki vas čakajo na Pickboxu na SiOL TV.

Zimski prazniki so odličen čas za sproščanje, prepuščanje domišljiji in pretiravanje z animiranimi poslasticami. Nekateri bodo rekli, da božič ni božič brez filma Sam doma, toda največ topline vseeno prinašajo Disneyjeve klasike – tiste, ki smo jih vsi gledali v otroštvu, pa tudi novejše, ki so si ta naziv prislužile, ker so vsem takoj prirasle k srcu.

Risanke pod smrečico Ne glede na to, ali gre za pustolovskega Petra Pana, nežno Sneguljčico in sedem palčkov, čudovito ameriško staroselko Pocahontas, dobrega Notredamskega zvonarja, nenavaden par Princeso in žabca, srčni Pogum, kužka Bolta ali robota Wally-E-ja, vsem Disneyjevim likom je skupno eno – popeljali vas bodo v svetove, ki jih drugače ne bi imeli priložnosti obiskati.

Igrani filmi za otroke in mlade po srcu Če bi si kljub temu raje ogledali igrane celovečerce, vas bodo razveselili vsi trije deli Božička z vedno smešnim televizijskim očetom Timom Allenom, Božična pesem z Jimom Carryjem, Za božič bom doma, v katerem sebični najstnik Jake spozna pomen božiča, za tiste, ki so jim všeč norčavi Muppetki, pa so tu Muppetki in božična pravljica, povedana na način, kot to znajo le oni.

Na Pickbox prihaja Bambi To pa še ni vse: Na Pickbox prihaja eden najbolj priljubljenih in čustvenih animiranih celovečercev vseh časov, Bambi, ki je letos dopolnil 73 let. Če pa so vam bolj všeč hišni ljubljenčki in njihove pustolovščine, sta poleg Psičkov Božičkov neizbežna tudi filma 101 dalmatinec ter 102 dalmatinca, ki vas bosta naučila, da se nihče, niti razvpita Cruella de Vil, ne sme šaliti z ljubkimi kužki.

Kavč, božični kolač, utripajoče lučke na smrečici in čudovita zgodba na zaslonu … Lepši praznični december bi si težko zamislili.

Ne spreglejte