Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 12. 2011,
12.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Nicole Scherzinger

Nedelja, 18. 12. 2011, 12.30

8 let

Nicole Scherzinger se bo na turneji spomnila Pussycat Dolls

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pevka Nicole Scherzinger, ki je nekoč pela v uspešni skupini Pussycat Dolls, se bo na svoji samostojni karieri poklonila puncam, s katerimi je nekoč prepotovala svet.

Nicole Scherzinger je letos izdala svoj prvi album z naslovom Killer Love, naslednje leto pa namerava svoje najnovejše pesmi predstaviti na svetovni turneji Trust Me I Lie, ki se bo pričela februarja v Bruslju. Pevka pa je že napovedala, da se bo med svojimi koncerti poklonila članicam skupine Pussycat Dolls, ki so močno vplivale na njen glasbeni stil.

"Ne nameravam imeti takšne turneje, kot ju imata Rihanna ali Katy Perry. Imela bom nekaj plesalk, bend, nekaj pesmi pa bom posvetila tudi puncam iz skupine Pussycat Dolls," je napovedala 33-letna Nicole Scherzinger, ki je pred časom končala razmerje z dirkačem formule 1 Lewisom Hamiltonom.

Nicole je bila v skupini glavna "Prej sem vedno imela spremstvo, z mano so bile moje punce, zdaj pa bom na odru čisto sama. Ko sem še nastopala s puncami, smo vse imele določeno vlogo v skupini. Bile smo kot junaške lutke, jaz pa sem bila glavna lutka," je še razkrila Nicole. "S puncami sem lahko vedno kaj počela. Zdaj sem sama, vendar je celotno vzdušje na koncertih veliko bolj sproščeno," je povedala simpatična Nicole Scherzinger.

Ko je Nicole zapustila skupino, kar je bilo za pričakovati, je vseeno ohranila stike z nekaterimi članicami skupine. "Občasno se še vedno slišim s katero od punc. Težko je pozabiti na vse stvari, ki smo jih skupaj doživele. Dejansko smo skupaj preživele veliko časa, zato bodo vedno moje sestre," je še povedala Nicole.

Sicer pa se Nicole ne posveča samo svoji karieri, ampak sodeluje tudi v ameriški različici oddaje The X Factor.

Ne spreglejte