Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 1. 2017,
21.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

HBO Telekom Slovenije film televizija serija priporočila

Ponedeljek, 30. 1. 2017, 21.30

6 let, 7 mesecev

Katere serije in filme si bomo februarja lahko ogledali na HBO?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Februarja na HBO

Predstavljamo vam najzanimivejše vsebine, ki se bodo v mesecu februarju premierno predvajale na kanalih HBO, HBO 2 in HBO 3 ter na storitvah videa na zahtevo HBO GO in HBO on Demand.

Premiere novih serij


Majhne laži (Big Little Lies)

Februarja na HBO | Foto:

Serija, ki temelji na svetovno znani knjižni uspešnici avtorice Liane Moriarty, se začne s sumljivim umorom na dobrodelni šolski prireditvi. Ne vemo, kdo je umorjeni, kdo je morilec, a se nam dozdeva, da so z umorom povezane tri matere.

Na prvi pogled se nam njihova življenja v kalifornijskem Montereyju zdijo idilična, kmalu pa se izkaže, da se prepletajo in drvijo proti nepričakovanemu in brutalnemu trčenju.

V seriji igrajo Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern in Zoe Kravitz ter priljubljeni skandinavski igralec Alexander Skarsgard.

Na sporedu: vsak ponedeljek ob 20. uri na HBO. Premiera: 20. februar

Na kavču pri prijateljih (Crashing)

Februarja na HBO | Foto:

Avtor in igralec Pete Holmes prinaša serijo o stand-up komiku, ki mora na novo ovrednotiti svoje življenje na newyorškem komičnem prizorišču, potem ko odkrije, da ga žena vara. V seriji igrajo še Artie Lange, Lauren Lapkus in T. J. Miller.

Na sporedu: vsak ponedeljek ob 21.30 na HBO. Premiera: 20. februar

Punce – 6. sezona (Girls VI.)

Februarja na HBO | Foto:

Z emmyjem in zlatim globusom nagrajena komična serija scenaristke, režiserke in igralke Lene Dunham spremlja skupino deklet iz New Yorka, ki se z duhovitimi vzponi in padci prebijajo skozi svoja pozna dvajseta leta.

Hannah, Marnie, Jessa in Shoshanna še vedno poskušajo dojeti, za kaj gre v življenju. V New Yorku živijo že nekaj let, a še vedno niso povsem prepričane, kaj hočejo – od fantov, druga druge in samih sebe. Stvari pa nikakor ne postajajo jasnejše.

Na sporedu: vsak ponedeljek ob 21. uri na HBO. Premiera: 13. februar

Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem – 4. sezona (Last Week Tonight with John Oliver IV.)

Februarja na HBO | Foto:

John Oliver, ena od najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo sezono svoje pogovorne oddaje. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

Premiera: na HBO GO 14. februarja, na HBO 3 pa 17. februarja ob 21. uri

Tabu (Taboo)

Februarja na HBO | Foto:

Temačno-nadrealistična serija Tabu spremlja pustolovca Jamesa Keziaha Delaneyja (Tom Hardy), moža, ki je bil na koncu sveta in se v domovino vrne nepovratno spremenjen.

Potem ko so mislili, da je mrtev, se iz Afrike vrne v London, kjer je podedoval tisto, kar je ostalo od mogočnega očetovega ladijskega imperija. Rad bi na novo začel življenje, vendar je očetova zapuščina strupeno darilo.

Sovražniki prežijo za vsakim vogalom in James se mora znajti na čedalje bolj zapletenem ozemlju, da bi se izognil smrti. Obdajajo ga zarote, umori in izdaje, temačna družinska skrivnost pa se razkrije v vnetljivo zgodbo o ljubezni in nezvestobi.

Dostopno na HBO GO, novi deli na voljo vsako nedeljo.

Premiere filmskih uspešnic


Prava nota 2 (Pitch Perfect 2)

Februarja na HBO | Foto:

V nadaljevanju komične uspešnice iz leta 2012 se po žgečkljivi nesreči na pevskem nastopu za predsednika ZDA dekliška pevska skupina a capella Barden Bellas znajde pred izključitvijo. Edini način, da si povrnejo ugled, sta nastop in zmaga na svetovnem pevskem prvenstvu a capella v Köbenhavnu, ki ga dotlej ni osvojila še nobena ameriška ekipa.

Medtem ko si prizadevajo uravnotežiti pritiske glasbene industrije in lastna pričakovanja, bodo morale vnovič združiti moči, če naj svetu enkrat za vselej pokažejo, kaj je to prava nota.

Premiera: 5. februarja ob 20. uri na HBO

Materinski dan (Mother's Day)

Februarja na HBO | Foto:

Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis in Britt Robertson so soigralci v prepletu zgodb o skupini žensk, ki jim je skupnega nekaj zelo pomembnega: matere.

Zadnji film lani umrlega Garryja Marshalla, režiserja uspešnic Čedno dekle, Silvestrovo v New Yorku in Valentinovo, govori o najpomembnejših osebah za vse nas. V poklonu vezem, ki jih ni mogoče pretrgati, bodo prišle na svoj račun vse matere.

Premiera: 12. februarja ob 20. uri na HBO

Steve Jobs

Februarja na HBO | Foto:

Režiser kultnega Trainspottinga in z oskarji nagrajene uspešnice Revni milijonar Danny Boyle predstavlja drzno filmsko biografijo izjemnega računalniškega vizionarja. Med prehojeno potjo od majhnega podjetja v družinski garaži do multinacionalke Apple se mora Steve nenehno spopadati z nerazumevanjem in pomanjkanjem vizije ljudi, ki ga obdajajo.

Scenarij je napisal z oskarjem nagrajeni avtor Aaron Sorkin, Jobsa je odlično upodobil Michael Fassbender, v filmu pa igrajo še Kate Winslet, Seth Rogen in Jeff Daniels.

Premiera: 19. februarja ob 20. uri na HBO

Ninja želve: Iz senc (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows)

Februarja na HBO | Foto:

Rafaelo, Leonardo, Michelangelo in Donatelo morajo znova reševati New York pred uničenjem. Njihov večni sovražnik Shredder je ušel iz zapora in iznašel način, kako lahko ustvari lastne mutante, poleg tega pa se nad mesto zgrnejo uničujoči robotski Nezemljani.

Dodatne težave povzročajo nesoglasja med želvjimi brati, saj bi se s pomočjo Shredderjevega seruma lahko spremenili v navadne ljudi. K sreči se lahko zanesejo na modre nasvete podganjega učitelja Splinterja in na pomoč zveste prijateljice April.

Premiera: 26. februarja ob 20. uri na HBO

Razuzdanka (Trainwreck)

Februarja na HBO | Foto:

Judd Apatow, avtor komičnih uspešnic Dekliščina in Super hudo, predstavlja nepopisno zabavno komedijo, pod katero se je podpisala priljubljena stand-up komičarka Amy Schumer, ta pa je odigrala tudi vodilno žensko vlogo.

Amy je vedela, da monogamija ni prava stvar, zdaj pa se mora boječa novinarka spopasti s svojimi strahovi, saj se zaljubi v očarljivega in uspešnega športnega terapevta Aarona Connersa (Bill Hader).

Premiera: 18. februarja ob 0.40 na HBO 2

Deadpool

Februarja na HBO | Foto:

Zgodba, osnovana na najbolj nenavadnem med stripovskimi junaki založbe Marvel Comics, spremlja nekdanjega operativca posebnih enot in nato plačanega morilca Wada Wilsona (Ryan Reynolds).

Po usodni diagnozi se podvrže neodobrenim biološkim poskusom, zaradi katerih pridobi sposobnosti hitrega celjenja in čarobne ozdravitve ter se prelevi v svoj drugi jaz – ciničnega, obešenjaškega superjunaka Deadpoola.

Premiera: 22. februarja ob 20.50 na HBO 2

Angry birds film (Angry Birds Movie)

Februarja na HBO | Foto:

Na rajskem otoku, naseljenim z veselimi neletečimi ptiči, so Red, Chuck in Bomb nekakšni izobčenci. Ko njihov dom obišče rasa zelenih prašičkov z neznanimi nameni, morajo trije neprilagojenci ugotoviti, kaj od njih hočejo vsiljivci.

Premiera: 24. februarja ob 19. uri na HBO 2

Vse vsebine bodo dostopne tudi prek storitev videa na zahtevo –  HBO On Demand in HBO GO.


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM/STORITEV: PROGRAMSKO MESTO:
HBO 6
HBO 2 204
HBO 3 206
HBO On Demand 203
HBO GO 240

Opomba: Vsi kanali v programski opciji HBO omogočajo storitev 7-dnevnega ogleda nazaj.


Ne spreglejte