Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 2. 2016,
12.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Pickbox SiOL TV filmi

Četrtek, 4. 2. 2016, 12.46

8 let

Kaj si bomo lahko na Pickboxu ogledali februarja?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Preverite, katere serije in kateri filmi bodo ta mesec obogatili ponudbo videoteke Pickbox na SiOL TV.

Odklenjen (Limitless)

Ekskluzivna premiera: ob sredah ob 21. uri (samo 24 ur po ameriški premieri).

Ta akcijski triler temelji na istoimenski kino uspešnici iz leta 2011. Zgodba se vrti okrog Briana Fincha, ki ugotovi, da s pomočjo skrivnostnega zdravila lahko uporablja sto odstotkov svojih možganov, kar mu daje neverjetne sposobnosti in zaradi česar se FBI odloči, da ga bo izkoristil pri reševanju težkih zločinov.

Brian je tako prisiljen v sodelovanje z agentko Rebecco Harris, preiskovalko s temačno preteklostjo, ter z agentom Boylom, nekdanjim vojakom, vsi pa odgovarjajo spretni manipulatorki Nasreen Pouran, ki jo kličejo Nas. Pri FBI pa ne vedo, da je Brian skrivoma dogovorjen tudi s senatorjem Edwardom Morrom, ki ga znova igra Bradley Cooper. Morra, ki vse, kar je dosegel, dolguje skrivnostnemu zdravilu, ima dodatne načrte za svojega varovanca Briana.

Milijarde (Billions)

Ekskluzivna premiera: ob ponedeljkih ob 21. uri (samo 24 ur po ameriški premieri).

Prejemnika emmyja in zlatega globusa Paul Giamatti in Damian Lewis igrata v odlični novi dramski seriji o svetu visokih financ in političnega vpliva. Ostroumni in vplivni odvetnik Chuck Rhodes in ambiciozni kralj finančnega trga Bobby Axelrod se bosta znašla na nasprotnih straneh in izkoristila vse adute, da bi premagala drug drugega.

Vložki so veliki, nagrade se računajo v milijardah in ker ne eden ne drugi ne pozna poraza, bo to napeta igra.

Gospa ministrica (Madam Secretary)

Ekskluzivna premiera druge sezone: ob ponedeljkih ob 21. uri (samo 24 ur po ameriški premieri).

Sezona CBS-jeve politične serije ekskluzivno je na voljo na Pickboxu 24 ur po predvajanju v Ameriki. Ko ameriški zunanji minister umre v sumljivih okoliščinah, to pomembno funkcijo ponudijo družinskemu človeku, Elizabeth McCord, ki se zelo spretno spusti v diplomatske igrice.

V sovražnem okolju, kjer ima vsak uradnik skrite namene, zunanja ministrica McCord vedno uspe ostati mirna in se izogne prepiru.

Na kraju zločina: Splet (CSI: Cyber)

Ekskluzivna premiera druge sezone: ob ponedeljkih ob 21. uri (samo 24 ur po ameriški premieri).

Ker se splet razrašča in ljudje na njem preživijo vse več časa, narašča tudi verjetnost, da bo prišlo do prevar vseh vrst. Ekipa, ki je odgovorna za preganjanje kriminala na spletu, pomaga običajnim ljudem, ki so postali žrtve spletnih prevar in zločinov. Agent Elijah Mundo in agentka Avery Ryan se spopadeta s primerom zlorabe prek spleta, z ugrabitvijo otroka, nesrečo na vlaku smrti in s številnimi drugimi primeri nasilja na spletu.

Zamenjani ob rojstvu (Switched at Birth)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 1. 2. naprej.

Najstnici Bay in Daphne imata nekaj skupnega. Bay po naključju izve, da ni biološka hčerka svojih staršev, pozneje pa odkrije še to, da so jo v porodnišnici takoj po rojstvu po nesreči zamenjali z neko drugo novorojenko – Daphne. Bay je zaradi te zamenjave postala članica bogate družine Kennish, za Daphne pa je skrbela Bayina biološka mati Regina Vasquez, ki komaj shaja iz meseca v mesec. Potem ko se obe družini spoznata, Kennishevi povabijo Daphne in Regino, da se preselita v njihovo hišo za goste.

Sirote (Orphan Black)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 1. 2. naprej.

Ko iznajdljiva tatica na železniški postaji zagleda žensko, ki ji je na las podobna, se začne z vrtoglavo hitrostjo razpletati zapletena in dramatična zgodba o klonih. Gledalci zelo hitro spoznajo ženske, ki so telesno povsem enake Sari, vendar živijo povsem različna življenja.

Tako so tu inteligentna znanstvenica Cosima, hiperaktivna gospodinja Alison, Sarina dvojčica Helena, ki je duševno povsem na psu, hladna in neusmiljena poslovna ženska Rachel, nekoliko feminizirani Tony … Vse ženske klone igra Tatiana Maslany, v tretji sezoni pa spoznamo tudi moške klone, ki so skupaj z ženskimi zgolj del večje zarote.

Razsodnost in rahločutnost (Sense & Sensibility)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 1. 2. naprej.

Henry Dashwood umre in vso svojo lastnino – denar in imetje – zapusti prvorojencu Johnu, kar pomeni, da njegova druga žena in tri hčerke, Johnove polsestre, 19-letna Elinor, 17-letna Marianne in 13-letna Margaret ostanejo z majhnim prihodkom, ki komaj zadostuje za dostojno preživetje gospodinjstva.

Pomoč jim ponudi sir John Middleton, sorodnik gdč. Dashwood, ki jih sprejme v hišico na svoji posesti. Vsi vedo, da bi se družina rešila, če bi se ena od deklet bogato poročila, čeprav bi bilo najbolje, če bi si vse našle solidne soproge. Toda zadržana in praktična Elinor se bo zaljubila v Edwarda Ferrarsa, ki je zelo proti tej zvezi. Z romantiko prevzeta Marianne bo srce poklonila zapeljivemu Johnu Willoughbyju in prezrla naklonjenost starejšega in stabilnejšega polkovnika Brandona …

Hiša iz kart (House of Cards)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 1. 2. naprej.

Nagrajena britanska filmska upodobitev romana Michaela Dobbsa, po kateri so posneli tudi istoimensko uspešnico s Kevinom Spaceyjem, je zgodba o pohlepu, korupciji in nepotešljivih ambicijah pokvarjenega in maščevalnega politika.

Francis Urquhart, predsednik kluba predstavnikov, bo uporabil najbolj umazana sredstva, da bi se maščeval tistim, ki stopijo pred njega na poti do vrha, še posebej pa premierju, ki mu je lažno obljubil ministrski položaj. Iz istih razlogov sklene tudi nenavadno zavezništvo z mlado novinarko, ta ga vidi kot odskočno desko v karieri.

Fleming: Človek, ki je hotel biti Bond (Fleming: The Man Who Would be Bond)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 1. 2. naprej.

Ian Fleming je neodgovorni ženskar, ki živi v senci očeta, pokojnega vojaškega junaka, uspešnega brata pisatelja in dominantne mame. Čeprav ga vedno vidijo kot razočaranje, Ian sanja o tem, da bi postal pravi moški – nevarni junak, ki vedno dobi dekle. Ko se začne druga svetovna vojna, dobi priložnost, da se izkaže v mornariški obveščevalni službi …

Serija, polna pustolovščin in akcije, je zgodba o človeku, ki je navdihnil eno največjih vohunskih ikon sodobne literature, Jamesa Bonda.

Mala morska deklica (The Little Mermaid)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 5. 2. naprej.

Princesa in morska deklica Ariel je očarana nad človeškim svetom in si želi izvedeti več o njem, čeprav jo oče Triton ves čas opozarja in ji dopoveduje, da je morskim deklicam prepovedano srečati se z ljudmi. Ariel ga ne posluša in nekega večera odplava na površje, da bi si ogledala rojstnodnevno zabavo princa Erica, ki jo ima ta na ladji.

Ko privihra nevihta, se ladja raztrešči, Ariel pa reši nezavestnega Erica, v katerega se zaljubi in mu zapoje čudovito pesem. Preden se on zave, Ariel pobegne. Eric ne more pozabiti njene pesmi in priseže, da jo bo našel, ona pa, da bo poiskala način, da bi bila skupaj.

Mala morska deklica 2 (The Little Mermaid: Return to the Sea)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 12. 2. naprej.

Ariela in princ Eric, ki sta zdaj srečen kraljevski par, kmalu razširita svojo družino s hčerko Melody. Čeprav je čarovnica Uršula izginila, pa bo njena nevarnejša sestra Morgana storila vse, da maščuje svojo sestro. Ariela in Eric hočeta Melody zaščititi pred Morganino jezo, zato ji prepovesta vstop v morje.

Mala morska deklica 3 (The Little Mermaid: Ariel's Beginning)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 12. 2. naprej.

To je zgodba, ki se dogaja veliko pred usodnim srečanjem male sirene Ariele in princa Erica. Vračamo se v čas, ko je bila glasba v podzemnem kraljestvu prepovedana. Ariela je razpeta med kraljevskimi obveznostmi in željo, da bi svoje življenje posvetila glasbi.

Aladin (Aladdin)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 19. 2. naprej.

Veliki vezir Jafar se poskuša dokopati do čarobne svetilke, v kateri je duh, ki izpolnjuje želje, a mu ne uspe, zato pregovori Aladina in njegovo opico Abuja, naj mu jo prineseta iz skrivne votline. Aladin se zaljubi v sultanovo hčer Jasmine, a ker je sam le revni potepuh, si ne domišlja, da je je vreden; take lepotice so rezervirane le za prince.

Potem ko s čarobno svetilko pobegne na leteči preprogi in mu duh obljubi izpolnitev treh želja, si Aladin zaželi postati princ, da bi lahko zaprosil za roko lepe Jasmine. Vendar pa bi se spletkarski Jafar rad znebil tudi Jasmine in sam postal novi sultan.

Aladin in kralj tatov (Aladdin and the King of Thieves)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 26. 2. naprej.

Poroko princese Jasmine in Aladina – ta je pred tem našel bodalo, ki mu ga je zapustil oče, ko je bil še otrok – prekine tolpa 40 razbojnikov, katere vodja je Cassim. Ta išče predmet, s pomočjo katerega bi se lahko povezal z vsemogočno prerokinjo.

Aladin in tovarišija najdejo prerokinjo, ki lahko vsakomur odgovori na vsako zastavljeno vprašanje. Pove jim, da Cassim išče največjo dragocenost vseh časov, ko pa je Aladin radoveden glede svoje preteklosti, mu pove, da veliko več o tem ve njegov oče – ta je še živ in je eden od 40 razbojnikov.

Operacija Dumbo (Operation Dumbo Drop)

V videoteki Pickboxu na SiOL TV od 19. 2. naprej.

Stari stotnik ameriške vojske Sam Cahill dobi ukaz, da skupaj z novim častnikom akademije West Point T. C. Doylom zbere skupino vojakov za tajno misijo. Njihova naloga je prevoz odraslega slona čez sovražnikovo ozemlje v zavezniško vas, da bi si tako pridobili zvestobo vaščanov. Stotnik Sam in drugi bodo morali premagati niz ovir, da bi uspešno opravili noro nalogo. Kako jim bo uspelo, lahko vidimo v Disneyjevi komediji, namenjeni gledalcem vseh starosti.

Ne spreglejte