Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 10. 2018,
12.25

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,98

1

Natisni članek

Pirati s Karibov Johnny Depp

Petek, 26. 10. 2018, 12.25

5 let, 6 mesecev

Johnnyja Deppa vrgli iz Piratov s Karibov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,98

1

Johnny Depp | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Kapitana Jacka Sparrowa, kot smo ga poznali, ne bo več.

V začetku tedna so se pojavile informacije, da bodo pri Disneyju znova obudili megapriljubljeno filmsko franšizo Pirati s Karibov. Ameriški mediji so ob tem poročali, da ne bo šlo za nadaljevanje preteklih petih filmov, ampak za tako imenovani "reboot" oziroma predelavo.

Na kakšen način bodo franšizo obudili, za zdaj ni znano, gotovo pa je, da v novem filmu ne bo več Johnnyja Deppa v vlogi kapitana Jacka Sparrowa.

Johnny Depp, Pirati s Karibov | Foto: Cover Images Foto: Cover Images

Da je zgodba o piratih s Karibov za Deppa končana, je v sredo za tabloid Daily Mail potrdil eden od scenaristov franšize Stuart Beattie. "Mislim, da je za njim odličen niz," je spravljivo dejal o igralcu, ki je Sparrowa igral v petih filmih. "Jasno je, da je ta lik naredil za svojega in da je Jack Sparrow zdaj njegova najbolj znana vloga. Otroci po vsem svetu ga obožujejo v tej podobi, zato mislim, da je bilo to izjemno tako zanj kot za nas."

Sicer pa tudi za Beattieja, ki je ustvaril prepoznavne like Piratov s Karibov, ni jasno, ali bo sodeloval pri prihodnjih filmih, saj vabila Disneyja še ni prejel. "To bi bilo super, z veseljem bi privolil," je dejal za Daily Mail, "obožujem tisti svet in ljudi, ki ustvarjajo te filme, zato bi bil zelo rad zraven."

Scenarist Stuart Beattie je ustvaril osrednje like franšize Pirati s Karibov, tudi Jacka Sparrowa, ki ga je upodobil Depp. | Foto: Getty Images Scenarist Stuart Beattie je ustvaril osrednje like franšize Pirati s Karibov, tudi Jacka Sparrowa, ki ga je upodobil Depp. Foto: Getty Images

Uradnega pojasnila, zakaj Deppa ne bo več v Piratih s Karibov, sicer ni, najverjetneje pa je to posledica škandalov, v katere se je zapletel v zadnjem času - od umazane ločitve od igralke Amber Heard do finančnih težav, s katerimi se spoprijema.

Preberite še:

Johnny Depp
Trendi Johnny Depp s shujšano podobo oboževalcem povzroča skrbi
Johnny Depp, posestvo, Kentucky
Trendi Johnny Depp po smrti matere prodaja razkošno posestvo #foto #video
Ne spreglejte