Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 9. 2013,
21.21

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Elijah Wood film

Torek, 10. 9. 2013, 21.21

1 leto, 1 mesec

John Landis in Elijah Wood skupaj v zoni volkodlakov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Vsem ljubi hobit Frodo in režiser kultnega Ameriškega volkodlaka v Londonu bosta skupaj producirala zgodbo o volkodlakih, umeščeno v psihedelično glasbeno sceno šestdesetih let prejšnjega stoletja.

John Landis, ki je posnel eno od najbolj kultnih grozljivk vseh časov (le kdo se ne spomni izjemnih posebnih učinkov, ki so pomagali preobraziti glavnega junaka v krvoločno pošast?), bo pri filmu Slabe vibracije (Bad Vibes) izvršni producent, film, ki ga je pod svoje okrilje vzel Elijah Wood s svojo produkcijsko hišo SpectreVision, pa bo po svojem lastnem scenariju režiral Dave Gebroe (Zombie Honeymoon).

Zgodba je pravzaprav posrečena mešanica rock koncerta in volkodlakov. V poznih šestdesetih letih je skupina Sunrise Majesty na vrhuncu svoje slave, ko s svojimi komadi širi sporočilo o "svobodni ljubezni" za vse. Vendar pa vodja skupine Max Cassidy po čudnem srečanju z enim od svojih oboževalcev stakne "dar", ki ga ni mogoče pozdraviti z injekcijo penicilina. Max se namreč ob vsaki polni luni začne spreminjati v temno figuro volka, njegov zlobni načrt je skoraj tako temen, kot je po novem tudi njegova glasba. Na ranču, ki je v lasti skupine, želi med koncertom sprožiti "ljubezenski" napad na vse svoje oboževalce in jih okužiti z volkodlakovim prekletstvom. Če njegovemu dekletu Cynthii in še enemu "čistemu" članu skupine ne uspe ustaviti apokaliptičnega načrta, bo svet preplavila večna tema.

Glasbo in pesmi, ki bodo v filmu odigrale pomembno vlogo, bo ustvaril avantgardni rock glasbenik Ariel Pink. "Ko sem prebral scenarij, sem bil navdušen nad grozljivo podobo šestdesetih. Gre za bizarni svet svobodne ljubezni, psihedelične glasbe in poblaznele permisivnosti. Moji oboževalci bodo slišali glasbo, ki je nisem še nikoli prej ustvaril, s tega vidika gre za velik izziv moji ustvarjalnosti," je ob tem dejal glasbenik.

Ne spreglejte