Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 6. 2023,
7.00

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Jennifer Lawrence Punca za vse zabava film PR članek

Sobota, 17. 6. 2023, 7.00

10 mesecev, 2 tedna

Provokativna komedija "Punca za vse" z najbolj gledanim napovednikom z oceno R

Jennifer Lawrence v vlogi mladenke, ki je ne bi želeli imeti za punco

Oglasno sporočilo

Od 21. junija bo v naših kinodvoranah komedija Punca za vse z Jennifer Lawrence, ta je poleg glavne junakinje tudi producentka filma. Jennifer Lawrence je ena od najuspešnejših, cenjenih in priljubljenih mladih igralk v Hollywoodu.

DF-05617_2000x1333_thumbnail | Foto: Con Film Foto: Con Film

Z vlogo Katniss Everdeen v trilogiji Igre lakote je obnorela najstnice po vsem svetu, z vlogo v romantični drami Za dežjem posije sonce je pri komaj 22 letih osvojila oskarja za glavno žensko vlogo, s filmoma Ameriške prevare, Joy, Don't Look Up in Causeway pa si je utrdila hollywoodski status vrhunske vsestranske igralke, ki zna z vsako filmsko vlogo navdušiti tako občinstvo kot kritiko.

Napovednik filma prikazuje predrzno in posrečeno Maddie, ki ji zaradi stiske, v katero jo je pahnilo življenje (in za katero si je večinoma sama kriva), grozi, da bo ostala brez doma. Zato se odzove na nenavaden oglas bogatih staršev sramežljivega najstnika, ki želijo sinu najti dekle, preden gre študirat. Maddie povsem zaupa svoji seksapilnosti in je prepričana, da bo ta naloga zanjo mala malica, vendar kaj kmalu ugotovi, da čudaškega Percyja ni tako lahko očarati ... 

Slavno Jennifer Lawrence, ki zadnje čase kar žari in zažiga po svetovnih portalih zaradi drznih in nenavadnih modnih izbir na rdeči preprogi, številni že dolgo cenijo zaradi njenega naravnega smisla za humor in, po prvih vtisih sodeč, se s soigralcem Andrewem Barthom Feldmanom izjemno ujemata, kar je nedvomno ključni pogoj za dobro komedijo.

NHF-UK-Premiere-28_(_P2_0027_SeLj4ym9) | Foto: Con Film Foto: Con Film

Film Punca za vse je prva prava glavna vloga Jennifer Lawrence v komediji in igralka je celo priznala, da jo je prav smešni scenarij izvlekel iz začasnega odmora. Napovedan je kot komedija za odrasle, kar pomeni, da bo imel pri nas oceno 15+, prvi napovednik filma pa je z več kot 50 milijoni ogledov na vseh platformah postal najbolj gledan napovednik z ameriško oceno R v zgodovini. Kako smešen, zapleten, provokativen in žgečkljiv je film, pa boste lahko ugotovili prav kmalu, saj bo od 21. junija tudi v naših kinematografih.

DF-04782_r_2000x1333_thumbnail | Foto: Con Film Foto: Con Film

PUNCA ZA VSE V KINU OD 21. JUNIJA

Naročnik oglasnega sporočila je CON FILM, D. O. O., LJUBLJANA 

Ne spreglejte