Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 12. 2011,
13.19

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Jamie Foxx

Petek, 30. 12. 2011, 13.19

8 let, 2 meseca

Igralca Jamieja Foxxa in Tylerja Perryja toži zapornik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Shamont Lyle Sapp se je odločil, da bo tožil zvezdnika Jamieja Foxxa in Tylerja Perryja, saj naj bi mu ukradla idejo za film, v katerem bosta zvezdnika igrala.

V filmu Skank Robbers, ki govori o dveh ženskih roparkah, igrajo Jamie Foxx, Tyler Perry in Martin Lawrence. Igralci so sicer preoblečeni v ženske, liki pa temeljijo na nekaterih njihovih zgodnejših projektih.

Lawrence tako obudi svoj ženski alter ego Sheneneh, ki jo je sicer vpeljal v svoji televizijski oddaji Martin leta 1990. Foxx igra Wando, ki jo je prvič upodobil v skeču v eni od oddaj In Living Color, Perry pa upodablja Madeo, sicer lik, ki ga igra v filmih Madea's Family Reunion, Madea goes to Jail in Madea's Big Happy Family.

Jamie Foxx in Martin Lawrence sta med podelitvami nagrad BET pred dvema letoma zavrtela video, v katerem sta upodobila svoja lika, Sheneneh in Wando. Takrat sta sicer zanikala, da pripravljata ta film, lani pa napovedala, da bosta uresničila željo vseh njunih oboževalcev in film vendarle posnela. Igralski zasedbi pa naj bi se pridružili tudi Halle Berry, Tichina Arnold in George Lopez.

Leto po najavi o snemanju filma se pojavi zapornik Sapp

Zdaj pa se je pojavil Shanont Lyle Sapp, ki trenutno svoj čas preživlja za zapahi oklahomskega zapora, ki je proti Foxxu in Perryju vložil tožbo, v kateri trdi, da sta zvezdnika kopirala njegovo idejo o združitvi vseh treh njihovih likov. Od vsakega pa zahteva kar vrtoglavi milijon ameriških dolarjev odkupnine.

Tožba grozi tudi pevki Rihanni

Rihanna je v določenih delih svojega najnovejšega videospota You Da One posnemala editorial fotografa Sølveja Sundsbøja iz leta 2008. Po nekaterih informacijah naj bi fotograf proti pevki že vložil tožbo zaradi kršenja avtorskih pravic. To pa ne bo njena prva tožba, zaradi kršitve avtorskih pravic v videopostu S&M jo je tožil tudi modni fotograf David LaChapelle, vendar sta se uspela dogovoriti mimo sodišča. Ali ji bo uspelo tudi tokrat?

Ne spreglejte