Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 11. 2011,
18.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Mariah Carey

Sreda, 16. 11. 2011, 18.05

8 let

Ali bo Randy Jackson novi menedžer pevke Mariah Carey?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Randy Jackson, eden od sodnikov v oddaji American Idol, se s talentirano pevko Mariah Carey dogovarja, da bi postal njen novi menedžer.

Randy Jackson sicer nima sorodstvenih vezi z Michaelom Jacksonom ali njegovo družino, je pa eden uglednejših ljudi v glasbeni industriji. Randy Jackson in Mariah Carey se poznata od takrat, ko je bil Randy podpredsednik založbe Columbia Records, Careyjeva pa je s to založbo sodelovala med letoma 1988 in 2001.

Jackson in Careyjeva sodelujeta že vrsto let

Vse od njunega poznanstva je Randy Jacksona del Careyjinega življenja, saj je skozi vsa ta leta velikokrat sodeloval pri njenih projektih. Randy je tako napisal in produciral dve pesmi, ki sta se pojavili v filmu Glitter, v katerem je glavna vloga pripadla ravno Careyjevi.

Na njenem albumu Charmbracelet je Jackson sodeloval kot producent in skladatelj. Njuno glasbeno sodelovanje pa se je znova obnovilo, ko je Mariah Carey snemala album The Emancipation of Mimi, na nekaterih pesmi s tega albuma je Randy Jackson igral bas kitaro, pojavil pa se je tudi v videospotu za pesem Bringin' on the Heartbreak. Nazadnje pa je tudi produciral njen album Merry Christmas II You, ki je izšel lansko leto.

Careyjeva zagotovo ne bo Jacksonova prva klientka

Randy Jackson je že v preteklosti zastopal talentirane glasbenike, med njimi raperja Nikka Costo, soul pevca Van Hunta in skupino Paper Tongues. Jackson pa je vrsto let tudi usmerjal delo drugih menedžerjev ali jim svetoval, kaj naj storijo za svoje kliente. Tako je iz številnih zagat pomagal tudi Seanu "P. Diddyju" Combsu, trenutno pa pomaga tudi menedžerju Justina Bieberja, s katerim je Careyjeva pred kratkim posnela tudi videospot za pesem All I Want For Christmas Is You. Na snemanje pa jo je pospremil nihče drug kot Randy Jackson in ji stal ob strani dokler deveturno snemanje ni bilo zaključeno.

Nekaj dni po snemanju omenjenega videospota pa so ga videli tudi v pisarnah pevkinih zastopnikov, kjer je sestankoval s predstavniki založbe. Neimenovani vir pa je še potrdil, da obstaja velika verjetnost, da bo Randy Jackson postal pevkin novi menedžer.

Ne spreglejte