Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 12. 2017,
11.08

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,50

Natisni članek

Dick Cheney Christian Bale snemanje filma film

Petek, 22. 12. 2017, 11.08

6 let, 4 mesece

Zvezdnik se je zredil do neprepoznavnosti #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,50
Christian Bale | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Christian Bale je eden tistih igralcev, ki so za vlogo pripravljeni popolnoma preobraziti telo. V preteklosti smo ga že večkrat videli porejenega in močno shujšanega, za najnovejšo vlogo pa je spet nabral ogromno kilogramov.

V filmu Backseat, ki v kinematografe prihaja prihodnje leto, bo Christian Bale igral Dicka Cheneyja, ameriškega podpredsednika v administraciji Georgea W. Busha.

George W. Bush in Dick Cheney leta 2001 | Foto: Getty Images George W. Bush in Dick Cheney leta 2001 Foto: Getty Images

Za to vlogo je Bale spet dokazal, da je pripravljen na popolno transformacijo telesa - pobril si je lase, si pobelil obrvi, predvsem pa se je zredil za kar 20 kilogramov.

Bale kot Dick Cheney:

Ko so ga septembra na filmskem festivalu v Torontu vprašali, kako se je lotil pridobivanja kilogramov, se je nasmehnil in dejal: "Pojem veliko pit." Pred kratkim pa je pojasnil, da se je tega vendarle lotil bolj zdravorazumsko: "Prvič v življenju sem se zavedel, da moram to storiti pametno. V preteklosti sem hujšal in se redil, a se pri tem nikoli nisem posvetoval z nutricistom. Zdaj sem si prvič rekel, da bi to moral početi bolj pametno."

Christian Bale v letih 2005, 2008, 2015 in 2016 | Foto: Getty Images Christian Bale v letih 2005, 2008, 2015 in 2016 Foto: Getty Images

"Včasih sem si preprosto rekel, ah, bom pač kadil in pil viski in jedel karkoli, in delovalo je! Zdaj sem pa že v štiridesetih letih in pomislil sem, da basanje s sladkarijami verjetno ne bo dobro za moje srce," je še povedal igralec.

Za film Izginjanje je shujšal do kosti. | Foto: IMDb Za film Izginjanje je shujšal do kosti. Foto: IMDb Snemanje filma o Cheneyju so končali pred kratkim, zato lahko pričakujemo, da se bo Bale kmalu spet pojavil v drugačni podobi. Nenehne preobrazbe mu namreč niso tuje.

Za film Ameriški psiho leta 2000 se je razvil v pravega mišičnjaka, nato pa je leta 2004 za film Izginjanje shujšal za kar 30 kilogramov in se izstradal do neprepoznavnosti. Za vlogo Batmana v letih 2008 in 2012 se je spet popolnoma izklesal, za Ameriške prevare pa si je ponovno 'pustil rasti' pivski trebuh.

 

 

Ne spreglejte