Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 11. 2019,
15.13

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

2

Natisni članek

agent 007 Igra prestolov Emilia Clarke James Bond

Ponedeljek, 11. 11. 2019, 15.13

4 leta, 5 mesecev

Zvezdnica Igre prestolov bi rada bila prvi ženski James Bond #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

2

Game of Thrones | Emilia Clarke je zaslovela z vlogo Daenerys Targaryen v priljubljeni seriji Igra prestolov. | Foto IMDb

Emilia Clarke je zaslovela z vlogo Daenerys Targaryen v priljubljeni seriji Igra prestolov.

Foto: IMDb

V novem delu Jamesa Bonda, ki prihodnje leto prihaja v kinematografe, bomo v glavni vlogi še zadnjič gledali Daniela Craiga, saj se je odločil, da se potem od lika najbolj slavnega vohuna na svetu poslovi. V njegove čevlje pa bi v prihodnje z veseljem stopila nihče drug kot zvezdnica Igre prestolov Emilia Clarke.

Čeprav v novem akcijskem filmu o najbolj slavnem vohunu na svetu No Time To Die, ki v kinematografe prihaja aprila 2020, Jamesa Bonda še vedno igra Daniel Craig, se govori, da naj bi številko 007 zaradi njegove upokojitve v predhodnem delu zdaj nosila ženska.

Agentko 007 menda v novem filmu igra Lashana Lynch – 31-letna britanska igralka, ki smo jo nazadnje gledali v Stotnici Marvel.

Pierce Brosnan
Trendi Pierce Brosnan: Čas je za žensko v vlogi Bonda
Bond 25
Trendi Presenečenje v novi bondiadi: 007 je ženska

No Time To Die je sicer peti film o Bondu, v katerem je v glavni vlogi nastopil Craig. Ta je pred nekaj meseci naznanil, da se bo po tem delu Bonda od svojega vohunskega lika poslovil ter odšel novim zmagam na proti.

In po njegovem odhodu bi v Bondove čevlje z največjim veseljem stopila zvezdnica Igre prestolov Emilia Clarke.

Emilia Clarke bi z veseljem stopila v Bondove čevlje. | Foto: Getty Images Emilia Clarke bi z veseljem stopila v Bondove čevlje. Foto: Getty Images

V intervjuju za Empire je priznala, da bi se po Craigovi upokojitvi brez pomislekov pridružila uspešni in dobičkonosni filmski franšizi ter bila prvi ženski James Bond. "Seveda, absolutno! Prekleto, da ja," je na vprašanje, ali bi bila zainteresirana za glavno vlogo v novem filmu o Bondu, odgovorila 33-letna britanska igralka. "James Bond je ena tistih franšiz, ki ni nikoli ne-kul. Lahko si še tako smešen ali trapast James Bond, pa boš še vedno kul."

Trendi Emmyji 2019: še zadnjič je slavila Igra prestolov #video
Sophie Turner
Trendi Oče igralke Igre prestolov je mislil, da bo serija neuspešna #video

Ko so se sicer pred meseci pojavila ugibanja, ali se lahko zgodi, da bo James Bond v naslednjih delih, ko ga ne bo več igral Daniel Craig in se bo spet iskal nov igralec, ženska, je glavna producentka Barbara Broccoli za Guardian zatrdila, da te vloge ne bo nikoli zasedla pripadnica nežnejšega spola.

Tudi mnogi drugi se strinjajo, da bi moral Bond ostati moški lik in da se lahko v novih delih kot njegovo sodelavko ustvari kakšen povsem nov ženski lik, ki lahko prav tako čez čas postane enako priljubljen in kulten.

Daniel Craig se po petih delih od vloge najbolj znanega tajnega agenta na svetu poslavlja. | Foto: Getty Images Daniel Craig se po petih delih od vloge najbolj znanega tajnega agenta na svetu poslavlja. Foto: Getty Images

Ne spreglejte