SiolNET. Trendi Film in TV
0,54

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Živino bi v tretjem delu Seksa v mestu čakal nesrečen konec

0,54

termometer

Chris Noth, Sarah Jessica Parker, Seks v mestu | V tretjem filmu naj bi pogrešali Živino. | Foto: Getty Images
V tretjem filmu naj bi pogrešali Živino. Foto: Getty Images

Čeprav se o tretjem filmu priljubljene serije Seks v mestu zgolj govori in nadaljevanje verjetno ne bo ugledalo luči sveta, so vpleteni razkrili, kaj bi se zgodilo. Odpisali bi med občinstvom priljubljen lik, gospoda Živino.

Seks v mestu Trendi Zakaj serija Seks v mestu ne bi preživela v današnjem času

Novinar James Andrew Miller, ki vodi podcast Origins, je v zadnji epizodi razkril verjetno zgodbo tretjega dela filma Seks v mestu.

Potem ko sta na koncu drugega filma Carrie (Sarah Jessica Parker) in Živina (Chris Noth) rešila svoj zakon, naj bi bila v tretjem filmu Carrie že vdova. Živina bi umrl zaradi srčne kapi, dogajanje v tretjem filmu pa naj bi se osredotočalo na Carriejino žalovanje in sprejemanje moževe smrti.

To bi bila sicer dobra novica za Chrisa Notha, ki ne skriva, da ni privržencev prvih dveh filmov, saj sta po njegovem mnenju preveč osladna in pretiravata z romantiko. Scenarij tretjega dela naj bi bil po njegovih besedah bolj obetaven, je zaupal Millerju. "Slišal sem, da je res vrhunski."

Njuna ljubezenska zgodba je v ospredju že od samega začetka serije, od leta 1998. | Foto: Getty Images Njuna ljubezenska zgodba je v ospredju že od samega začetka serije, od leta 1998. Foto: Getty Images

Poleg Živine bi pogrešali še Samantho

A smrt Živine ne bi bil edini udarec za privržence te priljubljene serije, ki so jo predvajali med letoma 1998 in 2004. V tretjem filmu bi skoraj zagotovo manjkal lik Samanthe Jones, ki jo je upodabljala Kim Cattrall. Ta je že večkrat javno poudarila, da se nikakor ne namerava vrniti na snemanje filma.

Glavni razlog za to je spor z glavno igralko Sarah Jessico Parker, menda pa tudi scenarij brez Živine, je v podcastu še razkril Miller. "Ljudje blizu Kim pravijo, da scenarij ni najbolj naklonjen Samanthi, saj bi se v primeru Živinine smrti vse bolj vrtelo okrog Carrie in njenega okrevanja po njegovi smrti namesto okrog prijateljstva med štirimi ženskami."

Seks v mestu Trendi Spor se zaostruje: Kim Cattrall je Sarah Jessico označila za kruto hinavko Seks v mestu Trendi Sarah Jessica Parker je strta zaradi izjav Kim Cattrall

Kim je že oktobra lani v intervjuju s Piersom Morganom razkrila, da s soigralkami Sarah Jessico Parker, Kristin Davis in Cynthio Nixon nikoli ni bila prijateljica, temveč le sodelavka. Prav zato noče zaigrati v morebitnem tretjem filmu, saj je serija z dvema filmoma vred po njenih besedah negativno vplivala na njeno zasebno življenje. Dodala je, da bi bila Sarah lahko prijaznejša, odnosi z vsemi dekleti pa so bili škodljivi, pravi.

Kim iskreno o Seksu v mestu:

Preverite še:

Cynthia Nixon Trendi Cynthia Nixon razočarana zaradi prizora v Seksu v mestu

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin